ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Blake Lively δεν είναι πια ξανθιά - Έκανε το ιδανικό χρώμα για το καλοκαίρι


Ελένη Τσούτση

18 Μαΐου 2023

Η Blake Lively δεν είναι πια ξανθιά - Έκανε το ιδανικό χρώμα για το καλοκαίρι
Instagram/@ Blake Lively
Η Blake Lively αποχωρίστηκε τα ξανθά μαλλιά της (και πολύ καλά έκανε)

Λίγο μετά τη γέννηση του τέταρτου παιδιού της, η Blake Lively επέστρεψε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για την παραγωγή της νέας της ταινίας. Η αγαπημένη ηθοποιός θα υποδυθεί την πρωταγωνίστρια του best seller βιβλίου, “It ends with us”. Για τον συγκεκριμένο ρόλο λοιπόν άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, βάφοντας τα μαλλιά της κόκκινα και λέγοντας ένα προσωρινό "αντίο" στα signature ξανθό της.

Βλέποντας την νέα της εικόνα μέσα από φωτογραφίες των παπαράτσι έχουμε να δηλώσουμε ότι μας αρέσει περισσότερο με ginger μαλλιά. Το κόκκινο είναι ένα δημοφιλές χρώμα για τα μαλλιά που η αλήθεια είναι ότι δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Έχει γίνει ένα από τα πιο επιθυμητά χρώματα μαλλιών τους τελευταίους μήνες και, φυσικά, δεν χρειάζεται να γεννηθείς με αυτά, αλλά να βρεις την τέλεια απόχρωση όπως έκανε η Lively!

Αν ακόμη δεν σε πείσαμε να πεις το «ναι» τότε οι φωτογραφίες της Lively θα το κάνουν. Το κόκκινο είναι sexy, δεν παιρνάει ποτέ απαρατήρητο και καταφέρνει πάντα να κερδίζει όλα τα βλέμματα. Από το stawberry blonde, τις πιο ζεστές πορτοκαλί αποχρώσεις μέχρι τα πιο σκούρα χάλκινα χρώματα, βρες εκείνο που θα σε ενθουσιάσει αυτό το καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.