ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το γαλλικό manicure της Selena Gomez είναι το όνειρο κάθε μινιμαλίστριας


Ελένη Τσούτση

16 Μαΐου 2023

Το γαλλικό manicure της Selena Gomez είναι το όνειρο κάθε μινιμαλίστριας
Instagram/@selenagomez
Αν αγαπάς τα minimal manicure, η Selena Gomez έχει την ωραιότερη πρόταση για σένα

Η Selena Gomez φροντίζει να έχει πάντα το καλύτερο inspo, αλλά αυτή τη φορά έκανε την πιο chic επιλογή στο manicure της που θα σε εμπνεύσει. Είναι beauty icon και λατρεύει να δοκιμάζει όλα τα τελευταία trends από τον χώρο της ομορφιάς. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα που τα τελευταία χρόνια, το beauty brand της "Rare Beauty" έχει μεγάλη επιτυχία. Η Selena λοιπόν λατρεύει τα άκρα της να δείχνουν πάντα περιποιημένα και κομψά.

Εμπιστεύεται τον προσωπικό της nail artist Tom Bachik και τα manicure που δημιουργεί, γίνονται αμέσως viral. Αυτή τη φορά δοκίμασε ένα minimal και εντυπωσιακό mani. Πρόκειται για ένα french manicure με μια απαλή βάση, σχεδόν διάφανη ενώ τα tips είχαν ένα καθαρό λευκό. Άλλωστε οι διακριτικές αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους τόσο την άνοιξη όσο και το καλοκαίρι και είναι πάντα έτοιμες να πρωταγωνιστήσουν στο manicure, κάνοντάς το σημείο αναφοράς στην εμφάνισή σου.

Ο Bachik το χαρακτήρισε “American manicure” και αν ετοιμάζεσαι να ανανεώσεις το manicure σου σύντομα, αυτό είναι το inspo που αναζητούσες.

Jenny.Gr
@TOMBACHIK/INSTAGRAM

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.