ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έκανε hair makeover στην Amal Clooney (και δεν θα τη γνωρίσεις)


Ελένη Τσούτση

11 Μαΐου 2023

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έκανε hair makeover στην Amal Clooney (και δεν θα τη γνωρίσεις)
Instagram/@ dimitrishair
Ο Έλληνας hairstylist «ξαναχτύπησε» κάνοντας ένα ακόμη εντυπωσιακό makeover στην Amal Clooney

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έχει γίνει ο αγαπημένος hairstylist πολλών διάσημων κυριών και όπως φαίνεται η λίστα του όλο και μεγαλώνει. Μερικές από τις διάσημες κυρίες που επιμελείται τα hair looks τους είναι η Eva Longoria, η Alessandra Ambrosio, η Kourtney Kardashian, η Megan Fox και άλλες πολλές. Πρόσφατα, έκανε και ένα ομολογουμένως ανατρεπτικό hair makeover στην Amal Clooney.

Ο Έλληνας hairstylist επιμελήθηκε τα μαλλιά της και της χάρισε την πιο ζεστή απόχρωση με καστανά highlights που δίνουν ένα 3D effect και φωτίζουν περισσότερο τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Η Amal εμπιστεύεται εδώ και χρόνια τον Δημήτρη Γιαννέτο για τις μεγάλες αλλαγές που θέλει να κάνει στα μαλλιά της. Μπορεί να πειραματίζεται σπάνια με τα μαλλιά της (έως ποτέ δηλαδή) και διατηρεί το χρώμα και το κούρεμά της ίδιο.

Jenny.Gr
Instagram/@ dimitrishair

Το αποτέλεσμα άλλωστε μιλάει από μόνο του, με την Amal και τον Γιαννέτο να ποζάρουν χαμογελαστοί αμέσως μετά την αλλαγή στα μαλλιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.