ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Γαλλίδες: 4 προϊόντα ομορφιάς που έχουν πάντα στην τσάντα τους (και θα τα θέλεις και εσύ)


Ελένη Τσούτση

9 Αυγούστου 2023

Γαλλίδες: 4 προϊόντα ομορφιάς που έχουν πάντα στην τσάντα τους (και θα τα θέλεις και εσύ)
Instagram/@ chloelecareux
Οι Γαλλίδες δείχνουν φρέσκιες όλες τις ώρες και το μυστικό τους βρίσκεται μέσα στην τσάντα τους

Δεν είναι μυστικό ότι έχουμε εμμονή με τα μυστικά των Γαλλίδων. Από τα αέρινα και κομψά σύνολα που επιλέγουν για τις καθημερινές του εμφανίσεις μέχρι τα minimal και τόσο fresh makeup looks που λατρεύουν. Όλα δείχνουν υπέροχα μελετημένα επάνω της και εκπέμπουν μια φυσικότητα που θέλουμε να αντιγράψουμε. Όσο δύσκολο και αν ακούγεται αν ακολουθήσουμε τα βήματά τους, μπορούμε και εμείς να εκπέμπουμε French vibes.

Δείχνουν πάντα chic και το μακιγιάζ τόσο ανεπιτίδευτα όμορφο. Αγαπούν την απλότητα και αποφεύγουν να χρησιμοποιούν "βαριά" καλλυντικά ώστε να δείχνει το δέρμα τους γεμάτο υγεία και ζωντάνια. Προτιμούν πιο ελαφριές και λαμπερές υφές και προϊόντα ενυδάτωσης. Δίνουν μεγάλη σημασία στη βάση του προσώπου τους πολλές φορές αν νιώθουν ότι δεν δυσχρωμίες να καλύψουν ή ατέλειες εφαρμόζουν μόνο το αντηλιακό τους με χρώμα και δεν ξεχνούν να φωτείσουν το βλέμμα τους με concealer.

Aς δούμε όμως αναλυτικά παρακάτω όλα όσα δεν λείπουν από την τσάντα κάθε Γαλλίδας:

Ένα αξιόπιστο κραγιόν

Καμία Γαλλίδα δεν πηγαίνει πουθενά χωρίς ένα ενυδατικό κόκκινο κραγιόν. Είναι ίσως πολύ κλισέ, αλλά τόσο αληθινό ότι οι Γαλλίδες αγαπούν ένα καλό κραγιόν αφού γνωρίζουν ότι θα δώσει ένταση στο πρόσωπό τους με ένα μόλις πέρασμα. Για να μιμηθείς τις Γαλλίδες, απλά χρησιμοποίησε τις άκρες των δαχτύλων σου για να δώσεις και λίγο χρώμα στα ζυγωματικά σου. Ναι το κραγιόν μπορεί εύκολα να γίνει και ρουζ!

Ένα μπρονζέρ για υπέροχη λάμψη

Αυτή η ανεπιτίδευτη βάση κρύβει μέσα τις μερικές στρώσεις bronzer. Οι Γαλλίδες το εφαρμόζουν οριζόντια στα μάγουλα και τη μύτη για ένα διακριτικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα.

Jenny.Gr

Ένα concealer για ελαφριά κάλυψη

Οι Γαλλίδες είναι κοινό μυστικό ότι δεν χρησιμοποιήσουν καθόλου foundation. Αντίθετα καλύπτουν τυχόν ατέλειες και δυσχρωμίες εφαρμόζοντας ένα concealer σε κρεμώδη υφή. Το κλειδί στην εφαρμογή είναι να μην το παρακάνεις, εφάρμοσε μόνο στα σημεία που το χρειάζονται.

Μια κρέμα χεριών

Η επιδερρμίδα των Γαλλίδων δείχνει τόσο λαμπερή, ανεξάρτητα από την ηλικία, καθώς επενδύουν στην ενυδάτωση. Δεν αποχωρίζονται την κρέμα των χεριών τους αφού να έχουν τα άκρα τους ενυδατωμένα όλη την ημέρα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.