ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πάμελα Άντερσον: Ποζάρει με το πιο minimal beauty look που την έχουμε δει ποτέ στο Παρίσι


Ελένη Τσούτση

28 Σεπτεμβρίου 2023

Πάμελα Άντερσον: Ποζάρει με το πιο minimal beauty look που την έχουμε δει ποτέ στο Παρίσι
Instagram/@bizceizleyin
H Πάμελα Άντερσον εμφανίστηκε στο Paris Fashion Week, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Το όνομα της Πάμελα Άντερσον είναι συνδεδεμένο με τις sexy εμφανίσεις και τα extravagant looks. Με τη τελευταία της εμφάνιση όμως έκανε την έκπληξη και ασπάστηκε το μινιμαλισμό με τον καλύτερο τρόπο. Κομψή, stylish και άκρως εντυπωσιακή βρέθηκε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει το show του “The Row” για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024 με ένα makeup no-makeup look που ταιριάζει απόλυτα και στη φιλοσοφία του οίκου.

Η Άντερσον επέλεξε να αφήσει το φυσικό της δέρμα να λάμπει, τις φακίδες της «ακάλυπτες» και τα χείλη της να έχουν μια φρέσκια και διακριτική γυαλάδα. Το μακιγιάζ της είχε παριζιάνικο αέρα όπως και το κομψό κοστούμι που φορούσε και ολοκλήρωνε μοναδικά την εμφάνισή της. Όσο για τα μαλλιά της, είχαν τον signature όγκο που την έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια αλλά σε μία πιο soft εκδοχή.

Η τελευταία πινελιά; Ένα κλασικό μανικιούρ σε κόκκινο χρώμα που έδινε μια ένταση στο outfit. Εμείς κρατάμε αυτή την εικόνα της Άντερσον που μας ενθουσίασε και αναμένουμε να δούμε και άλλες minimal προτάσεις.

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.