ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Milan Fashion Week: Αυτά είναι τα beauty trends που ξεχωρίσαμε


Ελένη Τσούτση

28 Σεπτεμβρίου 2023

Milan Fashion Week: Αυτά είναι τα beauty trends που ξεχωρίσαμε
Instagram/@ gucci
Οι beauty τάσεις από τα catwalks του Μιλάνου που θα σε εμπνεύσουν

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου μας γέμισε με έμπνευση, δημιουργικότητα και υπέροχες εικόνες μόδας και ομορφιάς. Εμείς ξεχωρίσαμε για σένα τα ωραιότερα beauty trends που επικράτησαν και αξίζει να ενημερωθείς για να είσαι ένα βήμα μπροστά. Σκούρα χείλη, χτενίσματα εμπνευσμένα από τα 20s και έντονες σκιές είναι οι 3 χαρακτηριστικές τάσεις που έκλεψαν τις εντυπώσεις στο catwalk.

Ανακάλυψε παρακάτω τις αγαπημένες μας τάσεις ομορφιάς από τις πασαρέλες άνοιξη/καλοκαίρι 2024 του Μιλάνου:

Berried lips

Jenny.Gr


Ο οίκος Gucci μας έκανε να θυμηθούμε την αγάπη μας για τα ζεστά και θερμά χρώματα στα χείλη που αναβλύζουν συναίσθημα. Οι αποχρώσεις αρκετές και κάθε μία μπορεί βρει αυτή που έκανε matching με το υπόλοιπο στιλ της. Υπήρξε μια ιδιαίτερη προτίμηση στις matte υφές, ωστόσο δεν έλειπαν οι glossy αλλά και οι μεταλλικές. Μοντέρνα, sexy επιλογή που μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ από τώρα τόσο για τις επίσημες εμφανίσεις σου, όσο και για τις πρωινές.

The new twenties

Jenny.Gr

Ο ρομαντισμός της δεκαετίας του 1920 αποτυπώθηκε μέσα από τα beauty looks στο show του Giorgio Armani. Οτιδήποτε έχει να κάνει με wave, είτε σε βρεγμένο, είτε σε στεγνό ήταν το trend της εποχής και τώρα το ξαναβλέπουμε στο catwalk. To ρομαντικό vague ανανεώνεται και βρίσκει την πιο σύγχρονη εκδοχή του.

Sherbet shadow

Jenny.Gr

Το βλέμμα ήταν πρωταγωνιστής και οι έντονες αποχρώσεις έδωσαν ένταση και φως σε κάθε makeup look. Στο show του Armani λατρέψαμε τις αντιθέσεις από τη μία η clean επιδερμίδα και από την άλλη το χρώμα στα μάτια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.