ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το soft glam makeup look της Μισέλ Φάιφερ είναι το ιδανικό για εσένα που είσαι 60+


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

27 Νοεμβρίου 2023

Το soft glam makeup look της Μισέλ Φάιφερ είναι το ιδανικό για εσένα που είσαι 60+
IG @michellepfeifferofficial
Το makeup look που θα σε κάνει να δείχνεις φρέσκια και λαμπερή

Παρόλο που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Μισέλ Φάιφερ πανέμορφη χωρίς μακιγιάζ τον τελευταίο καιρό, η 65χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια selfie στο Instagram το Σαββατοκύριακο που αποκάλυψε αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως masterclass μακιγιάζ.

Φορώντας μια διάφανη κεντημένη μπλούζα κάτω από ένα γκρι ζιβάγκο, η Φάιφερ έδειχνε απίστευτα λαμπερή τονίζοντας τόσο-όσο το χαρακτηριστικό της βλέμμα, με απαλή καφέ σκιά ματιών που φώτιζε τα μπλε μάτια της, τα ροδαλά μάγουλα και τα ροζ χείλη της. Δεν ήταν μια τολμηρή εμφάνιση, αυτό ήταν ένα απαλό και διακριτικό μακιγιάζ στα καλύτερά του – και μπορεί να οφείλεται στο χαμόγελό της. Αυτό το soft glam makeup είναι επίσης τέλειο για αυτή τη festive εποχή που έχει ήδη ξεκινήσει, καθώς απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια και ελάχιστη συντήρηση.

Για να αναδημιουργήσεις την εμφάνιση μόνη σου στο σπίτι, επίλεξε ευκολοφόρετα ουδέτερα χρώματα που καθορίζουν απαλά τα χαρακτηριστικά και επίλεξε κρεμώδεις υφές που απλώνονται εύκολα. Δημιούργησε μια φρέσκια βάση με λαμπερό δέρμα κι ένα άγγιγμα διακριτικού highlighter στη γέφυρα της μύτης της, όπως βλέπεις και στο μακιγιάζ της Μισέλ. Απλό και εξαιρετικό!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.