ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τέλεια φρύδια: Το σωστό σχήμα για κάθε ηλικία


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

25 Νοεμβρίου 2023

Τέλεια φρύδια: Το σωστό σχήμα για κάθε ηλικία
IG @taylor_hill
Το σχήμα και το χρώμα δεν είναι οι μόνοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη. Για να μεγιστοποιήσεις το lift effect αποτέλεσμα των φρυδιών και να σμιλεύσεις το βλέμμα, η ηλικία έχει επίσης καθοριστική σημασία

Τα φρύδια είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προσώπου μας, το οποίο καθορίζει τη δομή του προσώπου. Συγχρόνως έχει σημαντική θέση και σε σχέση με το μακιγιάζ, δεδομένου ότι έχει τη δύναμη να αλλάζει άμεσα το ύφος της εμφάνισής μας.

Αν πρέπει να ορίσουμε τα φρύδια, συνήθως σκεφτόμαστε το σχήμα, το χρώμα, καθώς και το φυσικό κόψιμο των ματιών. Στην πραγματικότητα υπάρχει επίσης ένας άλλος σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη: η ηλικία. Κι αυτό διότι αλλάζουν και εξελίσσονται μαζί με το περίγραμμα των ματιών. Μπορούν να προσαρμοστούν για να μας κάνουν να δείχνουμε νεότερες και να χαρίσουν ένα εξαιρετικό εφέ ανύψωσης. Εν ολίγοις, προτού κάνουμε οτιδήποτε άλλο στο πρόσωπό μας, πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καταλληλότερο τρόπο τις δυνατότητες που έχουν τα φρύδια μας.

Φρύδια: Το σωστό σχήμα σε ηλικία 20 ετών

Στα 20 έχεις πυκνά και γεμάτα φρύδια, η συμβουλή μας είναι να το «εκμεταλλευτείς» και να αποφύγεις το τσιμπηδάκι, γιατί τότε θα αρχίσουν να αραιώνουν. Χρησιμοποίησε μια διάφανη μάσκαρα για να τα χτενίσεις και να τα οριοθετήσεις. Συνήθως στα 20, το μακιγιάζ είναι ελαφρύ και τα φρύδια πρέπει να ακολουθούν τη συνολική εμφάνιση , οπότε είναι προτιμότερο να μην τα βαραίνεις με επιπλέον χρωστικές.

Φρύδια: Το σωστό σχήμα σε ηλικία 30 ετών

Στα 30, το μακιγιάζ γίνεται πιο απαιτητικό, ακόμα και τα φρύδια αποκτούν μεγαλύτερη ευκρίνεια, αλλά δυστυχώς είναι επίσης η περίοδος κατά την οποία αρχίζουν να αραιώνουν και να μην αναπτύσσονται εκεί που πρέπει. Το μολύβι φρυδιών είναι το πιο απαραίτητο και εύκολο στη χρήση εργαλείο, διαρκεί περισσότερο από την πούδρα και δίνει ένταση στο βλέμμα. Επομένως, χρησιμοποίησέ το για να καμουφλάρεις τα κενά που δημιουργούνται.

Jenny.Gr
instagram

Φρύδια: Το σωστό σχήμα στα 40

Στα 40, το δέρμα χάνει μεγαλο ποσοστό της σφριγηλότητάς του και τα φρύδια τείνουν επίσης να ακολουθούν αυτή τη φθείνουσα πορεία. Η τεχνική microblading βοηθά στην επίλυση του προβλήματος δουλεύοντας μόνιμα στο σχήμα. Ο Στόχος είναι να ανοίξει το μάτι και να δημιουργηθεί μεγαλύτερος χώρος μεταξύ των φρυδιών και του βλεφάρου.

Φρύδια: Το σωστό σχήμα σε ηλικία 50 ετών

Σε αυτή την ηλικία το χρώμα των φρυδιών τείνει να ξεθωριάζει, επομένως είναι καλύτερο να προσαρμόζεται με μια μάσκαρα φρυδιών με χρώμα στον φυσικό χρωματικό τόνο των φρυδιών, καθιστώντας τα πιο ζεστά για να μην σκληραίνουν τα χαρακτηριστικά. Το σχήμα είναι επίσης σημαντικό για να αποκτήσεις ένα lift effect: μπορείς να φωτίσεις το μάτι σηκώνοντας τη γωνία και διαγράφοντας το άκρο στο τελείωμα των φρυδιών με μεγάλη ακρίβεια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.