ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Soft Crop: Το haircut που συνδυάζει μοναδικά τον δυναμισμό και με το sexiness


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

22 Νοεμβρίου 2023

Soft Crop: Το haircut που συνδυάζει μοναδικά τον δυναμισμό και με το sexiness
IG @frankie_inv Model: IG @celinaralph
Παίξε με τα μαλλιά σου και τόλμησε να υιοθετήσεις το πολυπόθητο «Soft Crop» haircut

Τα κοντά κουρέματα pixies, mixies, bobs και όλα τα ενδιάμεσα styles έχουν ξεχωρίσει ιδιαίτερα καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους. Ωστόσο, η νέα τάση στα κουρέματα μαλλιών που διεγείρει το ενδιαφέρον μας έχει την ονομασία «soft crop» και ομολογουμένως είναι ό,τι πιο sexy αυτή τη στιγμή!

Το soft crop είναι μια φρέσκια updated ερμηνεία του κλασικού pixie cut, όμως η «απαλή» ένταση που συγκεντρώνει στις άκρες των μαλλιών του χαρίζουν ένα απίστευτα ανανεωμένο shape. Είναι ένα hairstyle που μοιάζει με το signature crop cut της Linda Evangelista στη δεκαετία του '90.

Ενδέχεται να σκέφτεσαι ότι ένα τέτοιου είδους cut είναι αρκετά μονοδιάστατo, αλλά οι hair experts εξηγούν ότι οι απαλές άκρες και το μήκος του το καθιστούν ένα εκπληκτικά ευέλικτο στιλ μαλλιών.

Jenny.Gr
IG @frankie_inv Model: IG @celinaralph

Μπορείς να δημιουργήσεις έντονη πλαϊνή χωρίστρα, να το τραβήξεις όλο προς τα πίσω χαρίζοντας μια fun Gen Z εμφάνιση ή ακόμα και να το χτενίσεις προς τα εμπρός δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ενός πιο μεγάλου μετώπου. Έχεις επίσης τη δυνατότητα να προσθέσεις clips και άλλα αξεσουάρ μαλλιών για να προσδώσεις στην εικόνα σου το ύφος που επιθυμείς.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.