ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Trending now: Τα hair colours που θα ανανεώσουν την εμφάνισή σου αυτόν τον χειμώνα


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

21 Νοεμβρίου 2023

Trending now: Τα hair colours που θα ανανεώσουν την εμφάνισή σου αυτόν τον χειμώνα
IG @dualipa
Ανακάλυψε τις must αποχρώσεις μαλλιών του φετινού χειμώνα

Μαζί με τις γιορτές πλησιάζει κι ο χειμώνας, και μαζί του φέρνει ένα φρέσκο κύμα τάσεων στο χρώμα των μαλλιών που είναι τόσο δροσερό όσο η ίδια η σεζόν. Ενώ το φθινόπωρο ήταν γεμάτο με ζεστούς τόνους εμπνευσμένους από θέματα της εποχής, αυτή η σεζόν υπόσχεται πιο φωτεινές, τολμηρές και πιο ζωντανές αποχρώσεις που εντυπωσιάζουν και σίγουρα θα τραβήξουν τα βλέμματα. Εσύ με ποια θα ανανεώσεις τη διάθεση και την εικόνα σου;

Vibrant Copper

Το Cowboy copper έκανε θραύση την περασμένη σεζόν, αλλά αυτό το χειμώνα, όλα έχουν να κάνουν με το Vibrant copper. Αυτή η απόχρωση, που θυμίζει αστραφτερή χόβολη σε τζάκι, φέρνει ζεστασιά και μια drama πινελιά σε κάθε εμφάνιση. Είναι ένας συνδυασμός από πλούσιους κόκκινους και λαμπερούς χρυσούς τόνους που χαρίζει μια έντονη ζωντάνια στα μαλλιά. Με την ικανότητά του να αντανακλά το φως, αυτό το χρώμα δημιουργεί μια ιριδίζουσα λάμψη, που προσθέτει βάθος και διάσταση.

Latte Bronde

Το latte makeup έγινε viral και τώρα τo latte bronde hair colour είναι έτοιμο να πρωταγωνιστήσει. Αυτό το συνδυάζει αρμονικά τις κρεμώδεις ξανθές και τις απαλές latte καφέ αποχρώσεις, που αποτυπώνει τέλεια την ουσία ενός ζεστού latte καφέ που θέλουμε να απολαμβάνουμε τα χειμωνιάτικα πρωινά. Ο απρόσκοπτος συνδυασμός χρωμάτων συνδυάζει τον πλούτο των καφέ αποχρώσεων με την ελαφρότητα των ξανθών ανταύγειων, δημιουργώντας ένα φυσικό, ηλιόλουστο εφέ που προσθέτει pop στοιχεία στη συνολική εμφάνιση. Αυτή η απόχρωση δημιουργεί τελικά μια ισορροπημένη και απαλή μετάβαση μεταξύ των δύο χρωμάτων, επιτρέποντας την απόδοση ενός αβίαστου στιλ που συμπληρώνει διάφορους τόνους δέρματος.

Brown Butter

Brown Butter, ένα βελούδινο χρώμα μαλλιών εμπνευσμένο από την απαλότητα του βουτύρου, συνδυάζει βαθύ καφέ και καραμελέ τόνους για να δημιουργήσει μια ζεστή και ελκυστική απόχρωση. Αυτή η απόχρωση χαρακτηρίζεται από τη βαθιά, σοκολατένια βάση της με λεπτές στροβιλισμούς από καραμέλα ή μελί ανταύγειες, που θυμίζουν τον τρόπο που το βούτυρο λιώνει και δημιουργεί μια λαχταριστή σάλτσα. Προσθέτει βάθος και διάσταση στα μαλλιά, καθιστώντας τα την τέλεια επιλογή για όσες γυναίκες θέλουν ένα κλασικό, αλλά πλούσιο και ελκυστικό χρώμα μαλλιών.

Red Velvet

Το Red Velvet, που μερικές φορές αναφέρεται ως cozy velvet red, είναι μια φωτεινή και δελεαστική απόχρωση που μπορεί εύκολα να σε πείσει να της «παραδοθείς». Αυτή η φλογερή κόκκινη απόχρωση θυμίζει ένα βελούδινο κι απόλυτα απολαυστικό red velvet cake, μαζί με τις πλούσιες και απολαυστικές του ιδιότητες. Ενσωματώνει ένα φάσμα κόκκινων αποχρώσεων, από βαθύ καφέ έως αποχρώσεις που μοιάζουν με μούρα, δημιουργώντας ένα πολυδιάστατο εφέ που ζωντανεύει τα μαλλιά.

Cashmere Bronde

Cashmere bronde, ένα εκλεπτυσμένο χρώμα μαλλιών που συνδυάζει την απαλότητα του κασμίρ με την κομψότητα ενός κλασικού bronde. Αυτή η απόχρωση ενώνει υπέροχα ψυχρότερους και πιο σκούρους ξανθούς τόνους, με αποτέλεσμα ένα υπέροχο μείγμα που είναι ταυτόχρονα φυσικό και κομψό. Όπως και η υφή του κασμίρ υφάσματος, αυτό το χρώμα δημιουργεί μια λεία και μεταξένια εμφάνιση, προσθέτοντας βάθος και διάσταση στα μαλλιά.

Chocolate Drizzle

Το νέο chocolate drizzle hair colour, εμπνευσμένο από τη στιλπνότητα της λιωμένης σοκολάτας, είναι μια σκούρα απόχρωση που ενισχύει τα σκούρα καστανά μαλλιά με ζεστές, σοκολατένιες ανταύγειες. Η πλούσια, σκουρόχρωμη βάση μιμείται το βάθος της μαύρης σοκολάτας, ενώ οι ανταύγειες μοιάζουν με τη γλυκιά και λαχταριστή ουσία του λιωμένου κακάο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.