ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Καστανά μάτια: Οι αποχρώσεις σκιών που δημιουργούν υπέροχα beauty looks


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

22 Φεβρουαρίου 2024

Καστανά μάτια: Οι αποχρώσεις σκιών που δημιουργούν υπέροχα beauty looks
IG @kaiagerber
Ψυχρές ή θερμές αποχρώσεις, glittery και μεταλλικές, όλες οι επιλογές «συμφωνούν» με τις επιθυμίες σου

Το μακιγιάζ έχει καταρρίψει κάθε κανόνα. Δεν υπάρχει πια σωστό ή λάθος. Υπάρχουν μόνο τεχνικές εφαρμογής μακιγιάζ ή αποχρώσεις που κολακεύουν περισσότερο ή λιγότερο κάθε πρόσωπο και τονίζουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά, όπως τα μάτια.

Αν λόγου χάρη τα μάτια σου είναι καστανά και δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις ποιες αποχρώσεις τους χαρίζουν την καλύτερη δυνατή ένταση, αξίζει να σου πω πως πραγματικά μπορείς να επιλέξεις οποιαδήποτε απόχρωση σκιάς ματιών επιθυμείς!

Τα χρώματα σκιών που κολακεύουν τα καστανά μάτια

Χακί, γκρι, σκούρο μπλε, μωβ, βυσσινί, χάλκινο, χρυσό: σχεδόν όλες οι αποχρώσεις δείχνουν υπέροχες σε καστανά μάτια. Δεδομένου ότι το καφέ είναι μια αρκετά ουδέτερη απόχρωση, οι δυνατότητες για συνδυασμούς χρωμάτων είναι ατελείωτες.

Jenny.Gr
IG @kaiagerber

Ιριδίζουσες σκιές ματιών για λαμπερή εμφάνιση

Για να φωτίσεις τα μάτια σου, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από μια ιριδίζουσα ή glittery σκιά ματιών για να αιχμαλωτίσει το φως και να προσθέσει μια πινελιά λάμψης στο beauty look σου. Δούλεψε λοιπόν τις glittery σκιές σε όλο σου το βλέφαρο, τονίζοντας την εσωτερική γωνία του ματιού για να διευρύνουν τα μάτια σου . Προτιμήστε επίσης κρεμώδης ή υγρές υφές για γρήγορη εφαρμογή.

Beauty tip: Για να χαρίσεις περισσότερο βάθος στο βλέμμα σου, εφάρμοσε μια σκούρα σκιά κοντά στις βλεφαρίδες και επίλεξε πιο ανοιχτόχρωσες καθώς «σβήνεις» προς τα έξω. Τόλμησε τις χρωματικές διαβαθμίσεις όπως καφέ/χάλκινο ή ακόμα και σκούρο μωβ/γκρι για να δημιουργήσεις ένα magnetic eye look.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.