ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

The art of lipstick: Πώς να δημιουργείς πάντα ένα αψεγάδιαστο lip look


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

20 Φεβρουαρίου 2024

The art of lipstick: Πώς να δημιουργείς πάντα ένα αψεγάδιαστο lip look
IG @realbarbarapalvin
Το κραγιόν μεταμορφώνει άμεσα κάθε σου εμφάνιση

Το κραγιόν είναι το απόλυτο προιόν μακιγιάζ. Κι αυτό, διότι πέραν του ότι χαρίζει φως και ζωντάνια στο πρόσωπο, μπορεί να μεταφέρει ενέργεια, να δηλώσει δύναμη και αισθησιασμό. Το καθημερινό σου nude, το πιο όμορφο ροζ σου, το εμβληματικό σου κόκκινο κραγιόν – όλα μπορούν να κάνουν το δέρμα σου πιο λαμπερό, τα δόντια σου πιο λευκά, τα μάτια σου να λάμπουν και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου.

Ποια είναι όμως η μεθοδολογία για να εφαρμόζεις πάντα άψογα αυτό το αγαπημένο προιόν ομορφιάς, κάνοντας τα χείλη σου να δείχνουν πραγματικά υπέροχα;

Προετοίμασε τα χείλη σου για το κραγιόν

Το top tip που αξίζει να ακολουθείς πιστά είναι να εφαρμόζεις ένα έντονα ενυδατικό conditioner χειλιών με συστατικό που συγκρατεί την υγρασία, όπως το υαλουρονικό οξύ, δημιουργώντας έναν λείο καμβά για βελούδινη απαλή και με διάρκεια εφαρμογή του κραγιόν στα χείλη.

Χρησιμοποίησε το lip liner ως περίγραμμα και βάση

Το lip liner είναι το μυστικό για να καθορίσεις την αρχιτεκτονική δομή των χειλιών. Επίσης, γεμίζοντας τα χείλη με μολύβι χειλιών, κάνεις το κραγιόν σου να διαρκεί περισσότερο.

Jenny.Gr
IG @realbarbarapalvin

Άπλωσε το κραγιόν

Τώρα μπορείς να απλώσεις το κραγιόν σου, ιδανικά σε μια ασορτί απόχρωση για να ενισχύσεις το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.