ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Πώς να εφαρμόζεις το bronzer, επιτυγχάνοντας ένα sunkissed glow όλο τον χρόνο


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

17 Φεβρουαρίου 2024

Πώς να εφαρμόζεις το bronzer, επιτυγχάνοντας ένα sunkissed glow όλο τον χρόνο
IG @camilacoelho
Χαρίζει ζεστασιά στο δέρμα και σμιλεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου

Όταν ξέρεις πώς να εφαρμόζεις σωστά το bronzer, αναμφισβήτα έχεις μια εξαιρετική ικανότητα. Το bronzer είναι ένα προιόν μακιγιάζ που μπορεί να κάνει την επιδερμίδα να μοιάζει σαν να έχει λουστεί από το φως και τη λάμψη του ήλιου, ακόμα και όταν προστατεύεται με αντηλιακό. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις ως τέχνασμα για να «ξυπνήσεις» την κουρασμένη όψη της επιδερμίδας του προσώπου σου ή να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση πιο σμιλεμένων ζυγωματικών.
Και ενώ το bronzer μπορεί να κάνει «θαύματα» στο μακιγιάζ, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που αξίζουν την προσοχή σου για να έχεις πραγματικά το αποτέλεσμα ποτ ονειρεύεσαι.

Λάβε υπόψη τον τόνο του δέρματός σου

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξεις το σωστό bronzer για τον δικό σου τόνο επιδερμίδας. Μερικά πράγματα που πρέπει να έχεις κατά νου περιλαμβάνουν:

  • Απόχρωση: Μην «φύγεις» μακριά από δύο αποχρώσεις πιο σκούρες από το δέρμα σου.
  • Undertone: Επίλεξε ένα bronzer που ταιριάζει καλά με τον υποτόνο της επιδερμίδας σου
  • Χρώμα: Απόφυγε τις πορτοκαλί αποχρώσεις, οι οποίες μπορεί να φαίνονται αφυσικές σε οποιονδήποτε τόνο δέρματος.
Jenny.Gr
IG @camilacoelho

Η τεχνική

Εάν εφαρμόζεις το bronzer σου με πινέλο, βούτηξέ το γενναιόδωρα στην πούδρα και τίναξε την περίσσεια από το πινέλο πριν το ακουμπήσεις στο πρόσωπο. Στη συνέχεια, ξεκίνα από το πάνω μέρος του αυτιού και τράβηξε το πινέλο προς τα κάτω, κάνοντας κυκλικές κινήσεις στο μάγουλο για να ενσωματωθεί το bronzer. Χρησιμοποίησε την τεχνική του contouring για να δώσεις το ιδανικό σχήμα στα ζυγωματικά σου. Εφάρμοσε λίγο στους κροτάφους και τη γραμμή της γνάθου, χρησιμοποιώντας το πινέλο για να αναμειχθεί καλά στο δέρμα. Ολοκλήρωσε, απλώνοντας ελαφρά το bronzer στο λαιμό για να αναμειχθεί και να ομοιογενοποιηθεί χρωματικά το πρόσωπο με το λαιμό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.