ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Nontouring: H τεχνική μακιγιάζ που αναδεικνύει τη δομή του προσώπου, χωρίς contouring


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

9 Φεβρουαρίου 2024

Nontouring: H τεχνική μακιγιάζ που αναδεικνύει τη δομή του προσώπου, χωρίς contouring
IG @hannaschonberg
Δημιουργεί δροσερό και λαμπερό φινίρισμα στην όψη της επιδερμίδας

Τα τελευταία χρόνια, το contouring αποτελεί την πιο δημοφιλή τεχνική μακιγιάζ για την δημιουργία ενός απόλυτα δομημένου και σμιλευμένου προσώπου. Ωστόσο, πρόκειται για μια τεχνική που φαίνεται αρκετά «σκληρή» στο φως της ημέρας.

Αν αναζητάς έναν τρόπο για να σμιλεύσεις τα ζυγωματικά σου, δημιουργώντας παράλληλα μια υγιή λάμψη με κίνηση στο πρόσωπο, η nontouring τάση είναι αυτή στην οποία πρέπει να «εκπαιδευτείς» για να έχεις καθημερινά το μακιγιάζ της επιθυμίας σου.

Τι είναι το nontouring

Το nontouring έχει να κάνει με έναν εναλλακτικό τρόπο εφαρμογής φωτοσκιάσεων και κυρίως χωρίς τη χρήση σκούρου προιοντoς για countour. Επομένως, εφαρμόζοντας την τεχνική nontouring, αναδεικνύεται η οστικής δομή του προσώπου και δημιουργείται μιας δροσερή και ενυδατωμένη όψη στην επιδερμίδας.

Jenny.Gr
IG @hannaschonberg

Πώς να κάνεις nontouring

Πριν ξεκινήσεις, πρέπει αρχικά να έχεις προετοιμάσει τέλεια την επιδερμίδα σου και να είσαι εξοπλισμένη με το αγαπημένο σου highlighter (ιδανικά όχι κάποιο με glitter, αυτό που θέλουμε είναι ένα προϊόν που να προσδίδει δροσερή λάμψη). Εφάρμοσέ το στις κορυφές των ζυγωματικών σου, τα φρύδια σου, τη γέφυρα της μύτης σας, στο V των χειλιών και ακριβώς πάνω από το τόξο του φρυδιού σου για να δημιουργήσεις ένα φινίρισμα με υπέροχες αντανακλάσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.