ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Milan Fashion Week: To εντυπωσιακό ‘90s inspired grunge beauty look του Tom Ford


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

23 Φεβρουαρίου 2024

Milan Fashion Week: To εντυπωσιακό ‘90s inspired grunge beauty look του Tom Ford
SPLASH via Ideal Image
Η αίγλη του Χόλιγουντ και o αισθησιασμός ήταν στο επίκεντρο του Tom Ford show που επιμελήθηκε ο Peter Hawkings

Η Εβδομάδα Μόδας στο Μιλάνο έχει ξεκινήσει με ιδιαιτέρως λαμπερά shows από τους μεγαλύτερους οίκους και τους σχεδιαστές να έχουν δώσει τον καλύτερό τους εαυτό για τις συλλογές Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024 – 2025. Οι προτάσεις πολλές, τόσο στη μόδα όσο και στην ομορφιά, ο Tom Ford όμως πάντα βρίσκει τον τρόπο να ξεχωρίζει και να καθηλώνει την προσοχή μας.

Jenny.Gr
SPLASH via Ideal Image

Αυτή τη φορά, τα βλέμματα όλων όσων παρακολουθήσαμε την επίδειξη στάθηκαν στο έντονο και εξαιρετικά εντυπωσιακό μακιγιάζ. Η γοητεία του Χόλιγουντ αναμείχθηκε υπέροχα με στοιχεία του κινήματος indie-sleaze, την τάση που αγαπούν οι ροκ σταρ: Συνδυάζει το grunge των 90s και τη χλιδή των 80s, σε ένα ελαφρώς ερωτικό φόντο.

Ο make-up artist Dick Page επιβεβαίωσε στο backstage του show ότι: «Όλα τα beauty looks σχεδιάστηκαν με βάση τα φώτα στο σετ για να δημιουργήσουν μια εξαιρετικά κινηματογραφική στιγμή στην πασαρέλα και να μεταδώσουν τον αισθησιακό – το αντίκτυπο της συλλογής. Αν δεν είναι θέμα λάμψης, γιατί να ασχοληθώ;».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.