ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Perfect lips: Σαρκώδη και καλοσχηματισμένα χείλη, σε κάθε ηλικία


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

19 Μαρτίου 2024

Perfect lips: Σαρκώδη και καλοσχηματισμένα χείλη, σε κάθε ηλικία
IG @doutzen
Μπορείς να κάνεις τα χείλη σου να δείχνουν πραγματικά υπέροχα

Καθώς μεγαλώνουμε, το κολλαγόνο στο σώμα και κατ’επέκταση στην επιδερμίδα μειώνεται σημαντικά. Το ίδιο συμβαίνει και στα χείλη. Με το πέρασμα του χρόνου, μπορεί να παρατηρήσεις ότι το περίγραμμα των χειλιών σου δεν είναι πια τόσο καθορισμένο όσο ήταν κάποτε, ότι τα χείλη σου έχουν χάσει τον όγκο τους και δείχνουν πιο λεπτά και έχουν πιο ξηρή αίσθηση. Επίσης, όταν εφαρμόζεις το κραγιόν σου μπορεί να μην γλιστράει τόσο εύκολα πάνω στα χείλη ή το χρώμα μπορεί να «τρέχει» έξω από το περίγραμμά τους. Όλα αυτά όμως μπορούν να διορθωθούν εύκολα, αξιοποιώντας μερικά αποτελεσματικά pro makeup tips.

Πώς θα αναδείξεις τα όμορφα χείλη σου

Jenny.Gr
IG @doutzen

Επίλεξε ανοιχτές αποχρώσεις κραγιόν

Είναι αρκετά σημαντικό να αποφεύγεις από πολύ σκούρα χρώματα κραγιόν, καθώς τονίζουν τις λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη και κάνουν τα χείλη να φαίνονται πιο μικρά και λετά. Αντίθετα, η επιλογή ενός ανοιχτού χρώματος κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο υγιή και σαρκώδη.

Φρόντισε την επιδερμίδα γύρω από τα χείλη

Μην ξεχνάς τη φροντίδα της επιδερμίδας γύρω από τα χείλη, είναι το εξίσου σημαντική με την περιποίηση της περιοχής γύρω από τα μάτια. Πρόσθεσε στη skincare ρουτίνα σου προϊόντα που περιέχουν βιταμίνες C και E που προστατεύουν το δέρμα.

Jenny.Gr
IG @doutzen

Lip Liner, χωρίς σκληρές γραμμές

Η εκ νέου οριοθέτηση των χειλιών με lip liner σε αποχρώσεις nude ή pink nude που μιμούνται τη φυσική απόχρωση των χειλιών είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αναδείξεις την ομορφιά των χειλιών σου. Ωστόσο, θα πρέπει να αποφύγεις τις σκληρές γραμμές που δείχνουν αφύσικες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.