ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Blush it: Τα πιο κολακευτικά σημεία εφαρμογής του ρουζ, αν είσαι άνω των 40


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

14 Μαρτίου 2024

Blush it: Τα πιο κολακευτικά σημεία εφαρμογής του ρουζ, αν είσαι άνω των 40
IG @charlottetilbury
Το ρουζ χαρίζει χρώμα φρεσκάδας και νεότητας στην επιδερμίδα, αλλά πρέπει να τοποθετείται στα κατάλληλα σημεία

Καθώς μεγαλώνουμε, τα ποσοστά κολλαγόνου και ελαστίνης μειώνονται σημαντικά. Ως συνέπεια, παρατηρούμε απώλεια στον όγκο της επιδερμίδας, χαλάρωση και αλλαγή στη δομή των χαρακτηριστικών του προσώπου.

Αν είσαι άνω των 40 είναι πολύ πιθανό να έχεις εντοπίσει κι εσύ αυτές τις αλλαγές στο δέρμα σου, ιδίως όταν κάνεις το μακιγιάζ σου. Ενδέχεται οι τεχνικές μακιγιάζ που εφάρμοζες μόλις μερικά χρόνια πριν πλέον να μην λειτουργούν τόσο κολακευτικά στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτό από μόνο του μπορεί να κάνει την εμφάνισή σου να δείχνει πιο ώριμη από ό,τι πραγματικά είναι.

MAC Powder Blush, στην απόχρωση Pink Swoon - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ένα τέτοιου είδους χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εφαρμογή του ρουζ. Σε πιο νέα ηλικία, ίσως είχες μάθει να χαμογελάς για να βρίσκεις το «σωστό» σημείο τοποθέτησής του. Με την πάροδο του χρόνου όμως, αυτό το trick παύει να είναι τόσο αποδοτικό. Με απλά λόγια, δεν νικά τη βαρύτητα. Δεν χαρίζει το lifting effect που θέλουμε σε αυτή την ηλικία.

Yves Saint Laurent Couture Blush – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Nars Orgasm blush – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ποια είναι η σωστή εφαρμογή του ρουζ, μετά τα 40;

Τα ιδανικά σημεία εφαρμογής του ρουζ είναι λίγο κάτω από τα μάτια, στην κορυφή των ζυγωματικών και κοντά στους κροτάφους. Με αυτόν τον τρόπο η επιδερμίδα του προσώπου δείχνει άμεσα πιο φρέσκια και νεανική.

Lancôme Blush Subtil, στην απόχρωση 02 Rose Sable - Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Bobbi Brown Blush, στην απόχρωση Tawny – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.