ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι πιο κολακευτικές αποχρώσεις κραγιόν για τον τόνο της επιδερμίδας σου


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

7 Μαρτίου 2024

Οι πιο κολακευτικές αποχρώσεις κραγιόν για τον τόνο της επιδερμίδας σου
IG @realbarbarapalvin
Το ιδανικό χρώμα κραγιόν μπορεί να κάνει το μακιγιάζ σου πραγματικά ακαταμάχητο

Τα χείλη έχουν πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα μακιγιάζ, ακόμα κι όταν επιλέγουμε να τα χρωματίσουμε με μια ουδέτερη nude απόχρωση κραγιόν. Αυτό που αξίζει όμως την προσοχή μας κάθε φορά που επιλέγουμε ένα κραγιόν είναι κατά πόσο η απόχρωσή του εναρμονίζεται με τον τόνο και τον υποτόνο της επιδερμίδας μας. Μπορεί αυτή η διαδικασία να μοιάζει με πρόκληση αρχικά, ωστόσο στη συνέχεια οι χρωματικές σου επιλογές στα κραγιόν, θα σου χαρίσουν τα ωραιότερα και πιο κολακευτικά μακιγιάζ που έκανες ποτέ.

Βρες τον κύριο υποτόνο της επιδερμίδας σου: W, C ή N

Για να αποφύγεις την επιλογή ενός κραγιόν που δεν σε κολακεύει, θα πρέπει πρώτα να καθορίσεις τον τόνο του δέρματός σου. Αν η επιδερμίδα σου έχει μια πιο θερμή χροιά είναι προτιμότερο να επιλέξεις ένα θερμό χρώμα για τα χείλη. Εάν είναι πιο ψυχρή ή ουδέτερη επίλεξε αντίστοιχα αυτές τις αποχρώσεις και στο κραγιόν σου.

Για να βρεις τον υποτόνο σου εύκολα, κοίταξε τις φλέβες στο εσωτερικό του καρπού σου. Αν είναι μπλε, έχεις πιο ψυχρό τόνο. Αν είναι πιο πράσινες, μπορείς να επιλέξεις ένα πιο ζεστό χρώμα.

Jenny.Gr
IG @realbarbarapalvin

Τα καλύτερα χρώματα για κάθε τόνο

Για να αποφύγεις τις μη κολακευτικές αποχρώσεις κραγίον, έχουμε ετοιμάσει έναν μίνι οδηγό ομορφιάς που θα σου φανεί ιδιαίτερα βοηθητικός όταν έρχεται η στιγμή να βάλεις ένα νέο κραγιόν στη makeup συλλογή σου.

Αν έχεις ανοιχτό δέρμα με θερμό υποτόνο, δοκίμασε κραγιόν σε αποχρώσεις του θερμού ροζ, κοραλί, ροδακινί ή nude με θερμούς υποτόνους

Αν έχεις ανοιχτό δέρμα με ψυχρό υποτόνο, πρόσθεσε στη συλλογή σου κραγιόν σε ψυχρά pastel ροζ και μωβ, καθώς και ζωηρά και τριανταφυλλί.

Αν έχεις ουδέτερη, θερμή επιδερμίδα, οι πιο βαθιές ροδακινί και κοραλί αποχρώσεις θα λειτουργούσαν τέλεια για εσένα.

Jenny.Gr
IG @realbarbarapalvin

Αν έχεις ουδέτερη, ψυχρή επιδερμίδα, επίλεξε τις βαθύτερες αποχρώσεις του τριαντάφυλλου και τις ψυχρές αποχρώσεις των μούρων.

Αν έχεις πιο σκούρο δέρμα με θερμό υποτόνο, προτίμησε τα βαθιά, σκούρα, ζεστά καφέ χρώματα κραγιόν.

Αν έχεις σκούρο δέρμα με ψυχρό υποτόνο, τα κραγιόν σε αποχρώσεις του ρουμπινιού και των δροσερών δαμάσκηνων θα δείχνουν υπέροχα σε εσένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.