ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Lip Oil: Διαφέρει πράγματι από ένα lip gloss ή είναι απλώς μια έξυπνη στρατηγική μάρκετινγκ;


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

28 Φεβρουαρίου 2024

Lip Oil: Διαφέρει πράγματι από ένα lip gloss ή είναι απλώς μια έξυπνη στρατηγική μάρκετινγκ;
IG @negin_mirsalehi
Που οφείλεται η «εμμονή» με τα lip oils αυτή τη στιγμή

Τον τελευταίο χρόνο, πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες καλλυντικών άρχισαν να παράγουν μια νέα κατηγορία καλλυντικών συνθέσεων για τα χείλη, τα lip oils, δημιουργώντας μια «τάση» που έσπασε και συνεχίζει αμείωτα να σπάει τα κοντέρ πωλήσεων. Σε τι όμως διαφέρουν πραγματικά τα lip oils από τα lip glosses;

GISOU Honey Infused Lip Oil – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Lip Oils vs Lip Glosses

Τα lip oils έχουν συναφή σχέση με τα lip glosses, αλλά διαφέρουν κυρίως ως προς τη σύνθεση. Τα lip oils έχουν πιο ελαφριά σύνθεση, η οποία ωστόσο χαρίζει εντατική ενυδάτωση και βαθιά θρέψη στα χείλη.

Jenny.Gr
IG @negin_mirsalehi

FENTY SKIN Cherry Treat - Conditioning Lip Oil – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Τα lip oils συνήθως περιέχουν ένα έλαιο βάσης (φορέα) όπως λάδι καρύδας ή jojoba, και πολλές φόρμουλες περιέχουν επίσης πρόσθετα βοτανικά εκχυλίσματα, αιθέρια έλαια και βιταμίνες για να καταπραΰνουν, να προστατεύουν και να ενυδατώνουν τα χείλη. Για λόγους διαφοροποίησης, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι τα lip oils σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν περιποίηση στα χείλη, ενώ τα lip glosses χαρίζουν μια πιο glam αισθητική.

DIOR BACKSTAGE Dior Lip Glow Oil – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Aκόμα ένα χαρακτηριστικό της κατηγορίας των ελαίων για τα χείλη, είναι πώς τείνουν να επιτρέπουν στα χείλη να αισθάνονται πραγματικά άνετα κατά την εφαρμογή και, το σημαντικότερο, ότι δεν κολλάνε στα μαλλιά σου όταν έξω φυσάει. Σύμφωνα με προβλέψεις της αγοραστικής κίνησης, θεωρείται μάλιστα πώς παγκοσμίως το αγοραστικό κοινό τα επόμενα χρόνια θα εκφράσει καθολικά την προτίμησή του στα lip oils, αφήνοντας σημαντικά «πίσω» τα lip glosses και τα lip balms.

CLARINS Lip Comfort Oil – Βρες το εδώ

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.