ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Τα μυστικά ομορφιάς για ένα μακιγιάζ που δείχνει πιο «ακριβό»


Αλεξάνδρα Τρύφωνος

15 Οκτωβρίου 2024

πολυτελές μακιγιάζ
IG @hannaschonberg
Υπάρχουν ορισμένα pro makeup tips που χαρίζουν elegant «χαρακτήρα» στο μακιγιάζ μας

Οι γυναίκες αγαπάμε το μακιγιάζ και είναι αλήθεια πως ενθουσιαζόμαστε στην όψη κάθε πολυτελούς προϊόντος μακιγιάζ. Όμως, ακόμα κι αν δεν μπορούμε να τα αποκτήσουμε όλα, μπορούμε να κάνουμε το μακιγιάζ μας να δείχνει τόσο κομψό κι «ακριβό», όσο θα έδειχνε εάν είχαμε χρησιμοποιήσει τα ακριβότερα προϊόντα μακιγιάζ της αγοράς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε για να επιτύχουμε αυτό το πολυπόθητο αποτέλεσμα είναι να ακολουθήσουμε τα κατάλληλα pro makeup tips.

Η ενυδάτωση

Ένα «φτηνό» μακιγιάζ έχει συνήθως μια θαμπή, ματ όψη που δεν αναδεικνύει την υγεία του δέρματος. Ένα «ακριβό» μακιγιάζ έχει ένα όμορφο λαμπερό φινίρισμα. Για να εξασφαλίσουμε πως το μακιγιάζ μας θα αποκτήσει elegant τελείωμα, είναι σημαντικό να επενδύσουμε στην ενυδάτωση της επιδερμίδας μας. Επίσης, θα πρέπει να αποφεύγουμε τη χρήση μεγάλης ποσότητας πούδρας σεταρίσματος στο τέλος του μακιγιάζ. Μια μικρή ποσότητα στη ζώνη-Τ του προσώπου είναι αρκετή για να χαρίσει διάρκεια στο μακιγιάζ μας, χωρίς να το βαρύνει.

«ακριβό» μακιγιάζ
IG @hannaschonberg

Το blanding

Το καλό blanding είναι η απλή τεχνική που στην πραγματικότητα θα κάνει το μακιγιάζ μας να δείχνει πιο «ακριβό». Επομένως, θα πρέπει να έχουμε κατά νου όταν εφαρμόζουμε προϊόντα όπως το foundation, το concealer, το contour αλλά και τις αγαπημένες μας σκιές ματιών, να τα «δουλεύουμε» καλά, ώστε να αναμειγνύονται σωστά το ένα με το άλλο και να γίνονται δυσδιάκριτα τα όρια ανάμεσά τους. Εξίσου, σημαντικό είναι και το περίγραμμα των χειλιών. Ανεξάρτητα από τις τρέχουσες τάσεις κάθε σεζόν, σε ένα διαχρονικά κομψό μακιγιάζ το περίγραμμα των χειλιών δεν είναι «σκληρό» και εναρμονίζεται με το φυσικό περίγραμμα μακιγιάζ.

Τα φρύδια

Τα φρύδια πρέπει να είναι καλοχτενισμένα και να δείχνουν πλούσια. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει απαραίτητα να πάρουμε το μολύβι φρυδιών μας και να σχεδιάσουμε ένα νέο φρύδι. Μπορούμε απλά, να διορθώσουμε το σχήμα συμπληρώνοντας τριχούλες στα σημεία του φρυδιού μας που υπάρχουν κενά. Το χρώμα του μολυβιού θα πρέπει να προσέξουμε να είναι κοντά στο φυσικό χρώμα των φρυδιών μας για να μη δείχνει «ξένο».

«ακριβό» μακιγιάζ
IG @hannaschonberg

Οι βλεφαρίδες

Οι βλεφαρίδες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ένταση και στο ύφος που θα έχει ένα μακιγιάζ κατά την ολοκλήρωσή του. Επομένως, αξίζει να επενδύσουμε σε μια καλή μάσκαρα που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τις βλεφαρίδες και συνολικά το βλέμμα μας. Για ένα πραγματικά κομψό αποτέλεσμα, οι false lashes (κάθε τύπου και μορφής) είναι καλό να αποφεύγονται.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.