ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Beauty trend: Κόκκινα μαλλιά


1 Νοεμβρίου 2012

Η Ashley Greene έβαψε κόκκινα τα μαλλιά της και εντυπωσίασε στα πλαίσια της προώθησης της ταινίας Twilight: Break Dawn Part2. Με αφορμή αυτή την αλλαγή, δείτε κι εσείς τις πιο διάσημες κοκκινομάλλες που ξεχωρίζουν με τα φλογερά μαλλιά τους κι αποφασίστε αν θα τα τολμούσατε.

Τα κόκκινα μαλλιά είναι από τις πιο hot επιλογές που τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Παράλληλα, όμως, το συγκεκριμένο χρώμα δεν είναι τόσο εύκολο να ταιριάζει στο πρόσωπο και το στυλ μιας γυναίκας. Πολλές διάσημες celebrities το έχουν τολμήσει και έχουν δημιουργήσει το δικό τους προσωπικό ύφος και στυλ σχηματίζοντας μια χαρακτηριστική εικόνα στο μυαλό μας. Για εσάς που θέλετε να τολμήσετε το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά σας θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα την απόχρωση που θα επιλέξετε για να έχετε ένα κομψό αποτέλεσμα. Για εσάς που έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα (porcelain απόχρωση) με γαλάζια ή πράσινα μάτια προτιμήστε τα πιο σκούρα δαμασκηνί κόκκινα για να δώσετε λάμψη και ένα πιο φωτεινό τελικό αποτέλεσμα. Για εσάς που δεν έχετε ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα με καστανά μάτια, διαλέξτε τα πιο χάλκινα κόκκινα χρώματα. Είναι καλό να αποφύγετε τις κόκκινες αποχρώσεις και να προτιμήσετε τα πιο φυσικά χρώματα εσείς που έχετε σκουρόχρωμη επιδερμίδα. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας, όσες τολμήσετε τα κόκκινα μαλλιά είναι πως θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και περιποίηση για να παραμένουν λαμπερά. Το κόκκινο χρώμα χάνει εύκολα τη λάμψη και την έντασή του από το πρώτο κιόλας λούσιμο. Γι αυτό, μην παραλείψετε να ρωτήσετε τον κομμωτή σας για προϊόντα που το προφυλάσσουν και το διατηρούν φωτεινό. Μερικά έξυπνα tips είναι να χρησιμοποιείτε σαμπουάν και conditioner για βαμμένα μαλλιά, sprays μαλλιών για λάμψη κι ενυδάτωση καθώς και να προτιμάτε χλιαρό και όχι ζεστό νερό για να λούζετε τα μαλλιά σας.

Δείτε μερικές διάσημες κοκκινομάλλες που ξεχωρίζουν : [imagebrowser id=454]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.