ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Καταπολεμήστε την πιτυρίδα


TSVIGKOU

29 Οκτωβρίου 2013

Με ευκάλυπτο ή τεϊόδεντρο.

Μια πολύ απλή συνταγή για να μειώσετε αισθητά την πιτυρίδα. Το καλό με αυτή την συνταγή είναι ότι είναι τόσο απλή που μπορούν να την εφαρμόσουν ακόμα και οι άντρες – που είναι δύσκολοι με τις συνταγές ομορφιάς.

Η συνταγή αυτή προτείνει δυο υλικά ή λάδι ευκαλύπτου ή λάδι τεϊόδεντρου. Θα προσθέσετε στο σαμπουάν σας, στην ποσότητα που θα λουστείτε 5-6 σταγόνες από το έλαιο. Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σας θα υπολογίσετε πόσες σταγόνες είναι ιδανικές για εσάς.

Ας μιλήσουμε λίγο για τα υλικά:

Ο ευκάλυπτος: έχει καθαριστική, αντισηπτική και αντιβακτηριδιακή δράση. Απομακρύνει από το τριχωτό τη περιττή λιπαρότητα, τα νεκρά κύτταρα και τις νιφάδες της πιτυρίδας χωρίς να διαταράσσει το δέρμα. Επίσης βοηθάει στην ανάπλαση των ιστών του δέρματος και στην ενίσχυση των λειτουργιών του με αποτέλεσμα το δέρμα στο τριχωτό να είναι υγιές. Ο ευκάλυπτος χρησιμοποιείτε συχνά για την καταπολέμηση της πιτυρίδας καθώς και της τριχόπτωσης.

Το τεϊόδεντρο: έχει επίσης ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για ένα τριχωτό με πιτυρίδα. Καταπραΰνει το ερεθισμένο και ταλαιπωρημένο δέρμα, καθώς και τον έντονο κνησμό. Εξισορροπεί την έντονη λιπαρότητα και φροντίζει το δέρμα να παραμένει υγιές.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.