ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Μήπως τα retro waves είναι υπερβολικά για το πρωί;


23 Νοεμβρίου 2014

STREET-STYLE-NEW-YOR-FASHION-WEEK-NYFW-FW-2013-FURRY-HATS-BLUE-FUR-PURPLE-ROUND-SUNGLASSES-PATENT-SLEEVE-COAT-WAVY-WAVES-HAIR-VIA-TOMMY-TON-STYLE-COM-960x600.jpg

Όλα εξαρτώνται από το στιλ που θα υιοθετήσετε και την περίσταση της εξόδου σας. Αν για παράδειγμα είναι μία συνηθισμένη στο γραφείο, τότε ναι ίσως τα retro waves να είναι υπερβολικά. Αν όμως έχετε μία επίσημη συνάντηση ή κάποια υποχρέωση που πρέπει να δώσετε το παρόν μετά την δουλειά σας, τότε τα retro waves είναι ιδανικά. Σε περίπτωση που την επόμενη ημέρα αισθάνεστε ότι το χτένισμά σας είναι υπερβολικό, μπορείτε με τα δάχτυλά σας, να ανοίξετε τις μπούκλες, με ένα πιστολάκι να ισιώσετε μερικές τούφες και το στιλ των retro waves να είναι πιο ανάλαφρο και χαλαρό. Μην ξεχνάτε και τα αξεσουάρ, τα οποία μπορούν να μειώσουν τον όγκο, όπως επίσης και ένα πιάσιμο των μαλλιών, όπως κοτσίδα ή ponytail.

[gallery-401446]

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.