ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το haircut που σας κάνει να φαίνεστε νεότερες


25 Μαρτίου 2015

2ecd58d3af423d23b430e2ff5dc6eb04-1.jpg

Τα μαλλιά είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο στην εμφάνιση όλων. Παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο για το στιλ, αλλά προσδιορίζουν και την ηλικία. Όσες γυναίκες έχουν έντονη την ανάγκη να νιώσουν πιο νεανικές και θέλουν, γενικότερα, μία αλλαγή που θα ανανεώσει το look  τους, αλλά και τη διάθεσή τους, καλό είναι να κάνουν μία επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Τα haircuts είναι άπειρα. Καρέ, pixie, φιλαριστό μακρύ μαλλί. Όμως, υπάρχει ένα μαγικό κούρεμα που κάνει τις γυναίκες να φαίνονται πολύ νεότερες από ότι είναι στην πραγματικότητα. Υιοθετείστε ένα κούρεμα με φράντζα! Κάτι που σίγουρα θα σας προσδώσει αμέσως πιο νεανική όψη. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, όμως, που πρέπει να προσέξετε γιατί δεν ισχύει για όλα τα είδη φράντζας αυτό το τρικ.

Καταρχάς, προτιμήστε μία φράντζα πυκνή και όχι αραιή. Δεύτερον, να μην είναι πολύ αμβλεία κομμένη και τρίτον, να φτάνει στο ύψος των φρυδιών το μήκος της, μόλις λίγα εκατοστά πάνω από την περιοχή των ματιών. Η πολύ κοντή μπορεί να σας κάνει πιο χαριτωμένες, όμως δίνει ρετρό αίσθηση, κάτι που οπτικά προσθέτει χρόνια.

  [gallery-435988]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.