ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

8 haircolors για την άνοιξη


15 Φεβρουαρίου 2016

Έχουμε πει πολλάκις για τα μαλλιά και τη σχέση που έχουν οι γυναίκες μαζί τους. Μπορεί να ξεσπούν πάνω τους την επιθυμία τους για μία αλλαγή στην εξωτερική τους εμφάνιση αλλά ταυτόχρονα τα φροντίζουν και τα περιποιούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εκτός από το haircut και φυσικά την καθημερινή τους περιποίηση, οι γυναίκες ασχολούνται πολύ με το χρώμα τους. 

Οι περισσότερες γυναίκες ξεκινούν από πολύ νωρίς να αλλάζουν χρώμα στα μαλλιά τους, είτε με βαφή είτε με ανταύγειες. Λίγο πιο φωτεινά, έναν τόνο πιο σκούρα, ombre, bronde και ένα σωρό ακόμα απαιτήσεις ακούν οι colorists στο κομμωτήριο.

Η άνοιξη πλησιάζει και πολλές το βλέπουν σαν ευκαιρία να κάνουν μία αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών τους. Το ζητούμενο είναι τι θα είναι αυτή; Οι διάσημες κυρίες είναι εδώ για να μας δίνουν έμπνευση και τη λύση. Δημιουργούν τα δικά τους haircolor trends και οι γυναίκες έχουν ένα ζωντανό δειγματολόγιο για να επιλέξουν το επόμενό τους χρώμα. Φωτεινά, με ανταύγειες, ombre, bronde, σκούρα καστανά και πολλά ακόμα χρώματα είναι στη διάθεσή σας για να βρείτε το ιδανικό χρώμα για τα δικά σας μαλλιά.

Extra tips:

  • Πολλές φορές, κάνοντας μία αλλαγή στο χρώμα μπορεί να σημαίνει αυτόματα και πολλές επισκέψεις στο κομμωτήριο έπειτα. Οπότε πρέπει να είστε προετοιμασμένες γι' αυτό.
  • Αν σκέφτεστε ένα χρώμα πολύ πιο ανοιχτό από το φυσικό σας τότε ενδεχομένως να μην πετύχει με την πρώτη φορά
  • Τα βαμμένα μαλλιά ταλαιπωρούνται περισσότερο. Επομένως χρειάζονται εντατική φροντίδα από εσάς στο σπίτι.
[gallery-560403]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.