ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

#madwalk2016 by Aperol Spritz: Ponytails και περίτεχνα πιασίματα που εντυπωσίασαν


25 Απριλίου 2016

01809.jpg

Η θερμοκρασία ανεβαίνει και οι ανοιξιάτικες τάσεις στα μαλλιά απαιτούν χτενίσματα που ναι μεν θα μας χαρίσουν ομορφιά και στιλ αλλά παράλληλα θα είναι και πρακτικά. Αυτό είχαν στο μυαλό τους και οι κορυφαίες κομμωτικές ομάδες που επιμελήθηκαν τα hairstyles των μοντέλων στο πλαίσιο του Madwalk 2016 by Aperol Spritz, με προϊόντα L'Oréal Professionnel δημιουργώντας κομψά πιασίματα και sleek υφές που έκλεψαν την παράσταση.

01173

Οι κομμωτές των Mod's hair ανέλαβαν τα μαλλιά των μοντέλων για το show του Stelios Koudounaris, δημιουργώντας ένα sleek look με χωρίστρα στη μέση και ένα ελαφρύ σπάσιμο στο κάτω μέρος. Το ιδιαίτερα sleek και σοφιστικέ αποτέλεσμα που δημιουργήθηκε με τα προϊόντα της L'Oréal Professionnel είναι η ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, αφού συνδυάζει πρακτικότητα με στιλ.

01800

Για το show της Celia Kritharioti, η καλλιτεχνική ομάδα της Haute Coiffure Grecque δημιούργησαν τα πιο ωραία ψηλά ponytails. Χτενίσματα δυναμικά και με άποψη, τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν το καλοκαίρι αναδεικνύοντας την πιο γοητευτική πλευρά μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.