ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το πιο stylish κούρεμα για το 2017


TSVIGKOU

9 Ιανουαρίου 2017

wang-bwss17-136.jpg

Κοντό ή μακρύ δεν έχει ιδιαίτερη σημασία, αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να μην υπάρχουν έντονα φιλαρίσματα (αν μπορείτε να τα αποφύγετε εντελώς, ακόμα καλύτερα) και ο όγκος να επικεντρώνεται στις άκρες και όχι στις ρίζες των μαλλιών σας.

Οι μεγάλες και εντυπωσιακές φράντζες είναι μία κλασσική επιλογή που έχει την τιμητική της φέτος, αφού σε διάσημα catwalks είδαμε top σχεδιαστές να προτείνουν χτενίσματα με φράντζες στο πλάι ή στη μέση. Άρα πειραματιζόμαστε με το μπροστινό μέρος των μαλλιών μας και ρίχνουμε την προσοχή μας εκεί, σε πολλά χτενίσματα.

Επιπλέον, οι αφέλειες είναι μία εξίσου αγαπημένη επιλογή, με τη διαφορά ότι φέτος πρέπει να μην έχει απόλυτη γεωμετρία, να είναι κουρεμένη με ένα πιο ελεύθερο, αφηρημένο τρόπο.

Δεδομένου ότι τα ατημέλητα ponytails και γενικότερα το messy hairstyle είναι top επιλογή προτιμήστε τα μαλλιά σας να έχουν όλα περίπου το ίδιο μήκος και τα φιλαρίσματα να παίζουν κυρίως στις άκρες. 

ν σας αρέσουν οι αλλαγές μην αρνηθείτε ένα κοντό καρέ μαλλί, για μία ακόμη χρονιά είναι in και μας αρέσει!

[gallery-716058]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.