ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Πώς η φύση μας χαρίζει λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά;


TSVIGKOU

9 Μαΐου 2017

161011-kerastase-lk01-0087-c-cmyk.jpg


Μία από αυτές τις σειρές που προσωπικά έχω ξεχωρίσει, είναι η Aura Botanica της Kerastase. Οι λόγοι είναι αρκετοί και σίγουρα δεν αφορούν μόνο το αποτέλεσμα που βλέπω στα μαλλιά μου. Αναλυτικότερα προτιμώ και επιλέγω τη σειρά Aura Botanica γιατί:

  • Είναι η πρώτη σειρά φυσικής προέλευσης της Kerastase.
  • Περιέχει 97-99% συστατικά φυσικής προέλευσης, μεταξύ των οποίων δύο από τα πλέον δραστικά και δημοφιλή έλαια: Έλαιο Argan από το Μαρόκο και Έλαιο Καρύδας από τα νησιά Σαμόα.
  • Η εκχύλιση των ελαιών γίνεται με τα χέρια από τις γυναίκες των Συνεταιρισμών που έχουν ιδρυθεί γι’ αυτό το σκοπό στις συγκεκριμένες περιοχές.
  • Όλα τα συστατικά της σειράς είναι προϊόντα Fair Trade, που σημαίνει ότι οι κοινότητες των γυναικών που συνεισφέρουν στην παραγωγή της σειράς Aura Botanica υποστηρίζονται από την Kerastase και τον όμιλο L’Oreal με προγράμματα ανάπτυξης των περιοχών τους, υγείας και εκπαίδευσης.
  • Τέλος, αυτή η σειρά έχει μοναδικά οφέλη για τα μαλλιά της κάθε γυναίκας που επιθυμεί υγιή αποτέλεσμα. Αξίζει να σας αναφέρω ότι θα διαπιστώσετε 4 φορές περισσότερη λάμψη, παρέχει 48 ώρες θρέψης και 96 ώρες προστασία από το φριζάρισμα

Η συγκεκριμένη σειρά είναι αυτό που χρειάζεται η σύγχρονη γυναίκα. Περιέχει προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί με βάση τη φύση και προσφέρουν ενυδάτωση, λάμψη, θρέψη και προστασία από το φριζάρισμα.
Μην ξεχνάτε ότι για όλες εμάς η περιποίηση των μαλλιών είναι κάτι σαν τελετουργία που εξυψώνει τις αισθήσεις. Σήμερα θέλουμε να απολαμβάνουμε υγιή, λαμπερά, μη φριζαρισμένα μαλλιά, αξιοποιώντας τα αγαθά της φύσης.

Πλέον μπορούμε με τη σειρά Aura Botanica της Kerastase.

Λατρεύω και χρησιμοποιώ όλη τη σειρά και την προτείνω σε κάθε γυναίκα που θέλει να έχει λαμπερά μαλλιά. Όσες ενδιαφέρεστε πραγματικά για τα συστατικά που περιέχονται στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε, τα Aura Botanica είναι αυτό που πραγματικά χρειάζεστε, αυτό που πραγματικά χρειάζονται τα μαλλιά σας.

Δοκιμάστε τα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.