ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Παίρνουμε μια μικρή γεύση από τα beauty trends της Άνοιξης του 2018


TSVIGKOU

8 Σεπτεμβρίου 2017

tomford-wss18-038.jpg


Ταξιδεύουμε μέχρι τη Νέα Υόρκη και κρατάμε όλες τις λεπτομέρειες από τα ανοιξιάτικα looks του Tom Ford.

Διαβάστε εδώ: Η άνοιξη του Tom Ford θα έχει λάμψη, sex appeal και μισοτελειωμένα outfits

Αν έπρεπε να περιγράψουμε τα makeup looks με δύο λέξεις τότε θα λέγαμε ότι είναι το απόλυτο glamorous style.Τονισμένα μάτια με μαύρη γραμμή eyeliner που περιέχει glitter, επιδερμίδα με highlighter σε φυσική απόχρωση, στα κατάλληλα σημεία και natural lips.

Τη τελευταία σφραγίδα του look έβαλε το pixie crop χτένισμα των μοντέλων. Ασύμμετρο, messy style, με έντονη φράντζα που κάνει πιο edgy και sexy την εμφάνιση. Αν αναρωτιέστε πώς είναι η Kendall Jenner με pixie look και γενικότερα θέλετε να κάνετε zoom στις λεπτομέρειες του makeup του Tom Ford, περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί:

[gallery-717447]

Από σήμερα βάζουμε στο νεσεσέρ μας το βασικό καλλυντικό για να πετύχουμε το makeup look του Tom Ford. Αρκετές διάσημες για τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, το επιλέγουν. Περιηγηθείτε στην gallery που ακολουθεί και ανακαλύψτε προϊόντα αλλά και looks όπως αυτά που είδαμε στο catwalk του Tom Ford:

[gallery-716682]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.