ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το mani color που κάνει αντίθεση με τα φθινοπωρινά outfits


TSVIGKOU

19 Οκτωβρίου 2017

sonia-rykiel-wss18-029.jpg

Κάνοντας zoom στα looks της Sonya Rykiel, μένουμε στο πορτοκαλοκόκκινο μανικιούρ και το οβάλ σχήμα νυχιών που είχαν όλα τα μοντέλα. Η συγκεκριμένη απόχρωση επικράτησε τόσο στα νύχια των χεριών, όσο και των ποδιών. Ένα χρώμα που μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει. Μοντέρνο, δυναμικό, classy, θυμίζει κάτι από τα femme fatale looks των 90's και δειλά των 70's.

Πριν βιαστείτε να πείτε ότι είναι μία MUST επιλογή για την ερχόμενη άνοιξη,να σας πούμε ότι εμείς θέλουμε και μάλιστα θα το τολμήσουμε και τώρα, το φθινόπωρο. Μία τόσο ζωηρή, έντονη απόχρωση κάνει contrast με τα fall outfits αλλά και με την επιδερμίδα, η οποία έχει χάσει εντελώς το μαύρισμά της.

Μάλιστα εκτός από το χρώμα, θα επιλέξουμε και το ίδιο σχήμα στα νύχια. Και δε θα είμαστε οι μόνες, οι περισσότερε fashionistas λένε ΝΑΙ στα οβάλ νύχια, τα οποία κατά την άποψή μας είναι ελαφρώς πιο classy από τα αυστηρά τετράγωνα. Ωστόσο δεν ταιριάζουν όλα σε όλες, γι αυτό μη βιαστείτε να αλλάξετε το manicure style σας.

[gallery-717345]

Το συγκεκριμένο χρώμα το θέλουμε και στο μακιγιάζ μας και συγκεκριμένα στα χείλη μας.
Γι αυτό επενδύουμε σε ένα κραγιόν όπως αυτά που ακολουθούν:

[gallery-717259]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.