ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η αλογοουρά που θα πρωταγωνιστήσει στις επομενες εμφανίσεις μας


TSVIGKOU

15 Δεκεμβρίου 2017

9c98fbea0eac910b963eff803db45372.jpg

 

Διαβάστε εδώ:Οι ατημέλητες μπούκλες και το sparkling makeup αποτελεί παρελθόν για τους αγγέλους της "Victoria’s Secret"

 

Όποιος και αν είναι ο λόγος, το σίγουρο είναι ότι για τις επόμενες επίσημες εμφανίσεις μας που απαιτεί ο Δεκέμβριος θα τολμήσουμε την ψηλή κοτσίδα. Γνωστό και ως high, slik ponytail, το συγκεκριμένο χτένισμα απαιτεί ενυδατωμένα, λαμπερά μαλλιά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες. Τα χτενίζουμε, τα ισιώνουμε χωρίς να έχουν ίχνος όγκου, τα πιάνουμε ψηλά, αφήνοντας μία τούφα για να τη στριφογυρίσουμε, σε περίπτωση που δε θέλουμε να φαίνεται το λάστιχο στα μαλλιά μας.

[gallery-717946]

 

Extra Tip: Ένα τέτοιο χτένισμα συνδυάζεται με οποιοδήποτε μακιγιάζ επιθυμείτε έντονο ή απλό. Smokey eyes, cat-eye look, κόκκινα χείλη ή ακόμα και ένα total natural makeup look. Δεδομένου ότι πλησιάζουμε στις γιορτές, προτείνουμε να επιλέξετε high slik ponytail και να τη συνδυάσετε με sparkling makeup, όπως για παράδειγμα να εφαρμόσετε glitter στο κινητό βλέφαρο. Αυτές οι ημέρες απαιτούν υπερβολή στις εμφανίσεις, για να έχουμε glam διάθεση.

[gallery-717835]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.