ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Κοιμήθηκα ένα βράδυ με πλεξίδες και αυτό ήταν το hairstyle που είχα την επόμενη ημέρα


TSVIGKOU

13 Φεβρουαρίου 2018

tumblr-ndy5l7fco11rpuw07o1-500.jpg

Έτσι λοιπόν αφού απόλαυσα το μπάνιο μου και στέγνωσα καλά τα μαλλιά μου με πιστολάκι, έκανα μία πλεξίδα-συγκεκριμένα ζήτησα από την αδερφή μου να μου κάνει γαλλική, για να ξεκινάει από πάνω-και ήμουν όλο το βράδυ χτενισμένη, έτοιμη να βγω βόλτα. Κοιμήθηκα με την γαλλική πλεξίδα και το πρωί ξύπνησα και έλυσα τα μαλλιά μου.

Να σας πω σε αυτό το σημείο ότι τα μαλλιά μου είναι ίσια προς σπαστά. Εκείνο το πρωί οι τούφες μου είχαν την τέλεια κίνηση στις άκρες. Είχα δημιουργήσει το ιδανικό messy hairstyle, όπως αυτό που βλέπω σε street style εμφανίσεις των fashionistas.

[gallery-716862]

Αφού έλυσα τα μαλλιά μου, δούλεψα με τα δάχτυλά μου τις μπροστινές τούφες κυρίως με salt spray. Ενίσχυσα περισσότερο την κίνηση και το hairlook ήταν πιο sexy και εντυπωσιακό. Το αποτέλεσμα έμοιαζε πολύ με αυτό που έχουν τα μαλλιά μου το καλοκαίρι, μετά τη βουτιά στη θάλασσα.

Extra Tip: Σε περίπτωση που δοκιμάσετε κι εσείς να κάνετε σπαστά τα μαλλιά σας με αυτό τον τρόπο, φροντίστε να τα στεγνώσετε καλά πριν τα πλέξετε, για να μην κοιμηθείτε με βρεγμένα μαλλιά.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα δεν είναι όπως το είχατε φανταστεί, μπορείτε να πιάσετε τα μαλλιά σας κότσο. Δοκιμάστε να φορέσετε και κρίκους εκείνη την ημέρα, είναι το αξεσουάρ που ταιριάζει απόλυτα με αυτό το hairstyle.

[gallery-718135]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.