Δίνουμε στιλ στα κοντά κουρεμένα μαλλιά μας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Δίνουμε στιλ στα κοντά κουρεμένα μαλλιά μας

Το μυστικό βρίσκεται στα προϊόντα που θα χρησιμοποιήσεις, ανεξάρτητα από το κούρεμα και τη γραμμή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κοντά κουρέματα είναι μία all time classic επιλογή, μία δυναμική, γεμάτη αυτοπεποίθηση επιλογή τολμώ να πω, που πρέπει κάθε γυναίκα να δοκιμάσει τουλάχιστον για μία φορά στη ζωή της. Από το pixie, μέχρι το κλασσικό καρέ οι επιλογές είναι πολλές και οκομμωτής καλείται να επιλέξει, αυτό που ταιριάζει περισσότερο στα γυναικεία χαρακτηριστικά.

Και για μία ακόμη φορά στα catwalks οι επιλογές ήταν πολλές και κάλυπτον όλα τα γούστα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Wet-looks στιλιζαρισμένα με gel, ολόισια μαλλιά τελειοποιημένα με προϊόντα λάμψης αλλά και ογκώδεις μπούκλες που πλαισίωναν τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι τα looks που κυριάρχησαν. Σαφώς δεν έλειπαν και τα επιμελώς-ατημέλητα μαλλιά, που πρωταγωνιστούν κάθε χρόνο στα summer catwalks. Από την άλλη συναντήσαμε κοντά κουρέματα που θυμίζουν έντονα τα 80s' όπως τα power curls, αλλά και το ανδρόγυνο με μύτες καρέ, από τα 70's.

Τα κοντά μαλλιά δεν είναι κάτι νέο. Η διαφορά είναι ότι αυτή τη σεζόν έχουν πιο cool διάθεση και προσαρμόζονται στα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου.

 

More for you

Don't Miss