ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το πιο κομψό pixie cut το είδαμε στο show του οίκου Prada


Ελένη Τσούτση

15 Ιανουαρίου 2019

prada_maw1920_081e.jpg

O οίκος Prada έχει την ικανότητα να επαναπροσδιορίζει την έννοια της ομορφιάς σε κάθε του catwalk - πολλές φορές έχουμε δει fashion και beauty trends στις πασαρέλες του ιταλικού brand, τα οποία υπό άλλες συνθήκες θα θεωρούνταν παλαιικά, παρ' όλα αυτά η Prada καταφέρνει να τα κάνει να μοιάζουν απόλυτα σύγχρονα.

Στο menswear show για το Φθινόπωρο 2019 στο Μιλάνο, η Miuccia Prada συνεργάστηκε με τον θρυλικό Guido Palau για να δημιουργήσει hairstyles που έμοιαζαν ανδρικά, σε μακριά μαλλιά μοντέλων όπως της Gigi Hadid που έκανε το ντεμπούτο της για τον οίκο. Το look έμοιαζε με ατημέλητο pixie στο μπροστινό μέρος και κομψή αλογοουρά πίσω, ενώ τα περισσότερα hair looks θύμιζαν κάτι από τα λεγόμενα mullets των 80s. Το συγκεκριμένο hairstyle απαιτεί μία ιδιαίτερη τεχνική - στρατηγικά πιασμένα μαλλιά με τρόπο που θα τα κάνει να δείχνουν κομμένα κοντά.

Διαβάστε εδώ: Τα pixie κουρέματα των διάσημων μας αρέσουν πολύ

Φαίνεται, πως το fake pixie cut (ή και πραγματικό) έχει κάθε πιθανότητα να γίνει ένα από τα hair trends του 2019, για αγόρια και κορίτσια.

Δείτε ακόμη:

Τα top κουρέματα για γυναίκες άνω των 40

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.