ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

5 tips για να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα


Ελένη Τσούτση

6 Ιουνίου 2019

element5-digh.jpg

Αυτό που επιθυμούν οι πιο γυναίκες είναι τα μακριά μαλλιά αφού θέλουν να μπορούν να πειραματίζονται κάνοντας διαφορετικά hairstyles ενώ φυσικά νιώθουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Δεν είναι εύκολη υπόθεση όμως για αρκετές να τα αποκτήσουν με φυσικό τρόπο για αυτό το λόγο συγκεντρώσαμε πέντε tips που θα σας χαρίσουν το μήκος που θέλετε πιο νωρίς από ότι περιμένατε, αρκεί να ακουλουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές.

#1. Βουρτσίστε τα μαλλιά σας για μερικά λεπτά, κάθε μέρα

Το συχνό βούρτσισμα είναι ο πιο απλός και σίγουρος τρόπος για να τα διατηρήσετε υγιή και να μακρύνουν πολύ πιο γρήγορα.

#2. Λουστείτε καθημερινά χωρίς σαμπουάν

Αυτό είναι ίσως το πιο περίεργο trick αλλά έχει αποτέλεσμα! Σίγουρα γνωρίζετε ότι αν λούζεστε καθημερινά με σαμπουάν, κάνετε τα μαλλιά πιο αδύναμα και ξηρά. Αυτό όμως σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τα διατηρετε καθαρά.

#3. Καθαρίστε τις άκρες

Κάθε 1-2 φορές το μήνα, καθαρίστε τα μαλλιά σας στις άκρες και θα τα δείτε να μακραίνουν υγιή και καθαρά. Η ψαλίδα στις άκρες, αποδυναμώνει όλη την τρίχα και την κάνει πιο λεπτή, με αποτέλεσμα να μακραίνουν λάθος τα μαλλιά.

#4. Εργαλεία θερμότητας

Προσπαθήστε όσο περισσότερο μπορείτε να αποφεύγετε τη θερμότητα στα μαλλιά, αφού καταστρέφει και «καίει» την τρίχα, κάνοντας την πιο αδύναμη και θαμπή. Έτσι κι αλλιώς, τα natural hair είναι αγαπημένο trend!

Δείτε ακόμη:

Paris Fashion Week 2019: Τα πιο inspired hair looks που είδαμε στους δρόμους του Παρισιού

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.