ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

3+1 tips για να φροντίσετε τα ξανθά μαλλιά τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

5 Φεβρουαρίου 2020

3+1 tips για να φροντίσετε τα ξανθά μαλλιά τον χειμώνα

Tα ξανθά μαλλιά αναμφίβολα, είναι πολύ εντυπωσιακά και αρέσουν στις περισσότερες γυναίκες. Όσες μάλιστα βάφουν τα μαλλιά τους ξανθά, δύσκολα αλλάζουν χρώμα αλλά συνειδητοποιούν ότι θέλουν ιδιαίτερη περιποίηση για να είναι πάντα όμορφα και λαμπερά.

Το να συντηρήσετε τα ξανθά σας μαλλιά υγιή είναι ένα challenge αλλά μπορείτε να τα καταφέρετε αρκεί μόνο να ακολουθήσετε την σωστή ρουτίνα περιποίησης.

Τα παρακάτω tips σίγουρα θα σας βοηθήσουν να έχετε λαμπερά ξανθά μαλλιά όπως τα ονειρεύεστε!

#1. Διαλέξτε το σωστό σαμπουάν και conditioner

Τα κατάλληλα προιόντα θα δώσουν διάρκεια, ενυδάτωση και λάμψη στο ξανθό χρώμα! Καλό θα είναι να βρείτε τα ιδανικά για εσάς καθώς αυτά θα κάνουν όλη τη δουλειά. Να προτιμήσετε σαμπουάν που έχουν χρώμα μωβ ή ασημί γιατί διατηρούν περισσότερο το χρώμα.

#2. Χαρίστε τους ενυδάτωση

Όπως διψάτε και ενυδατώνετε τον οργανισμό σας, το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά σας. Διψάνε και μάλιστα πολύ περισσότερο από όσο πιστεύετε! Δυο φορές την εβδομάδα μπορείτε να κάνετε θεραπείες - τις οποίες θα τις αφήνετε όλο το βράδυ για καλύτερα αποτελέσματα.

#3. Προστασία από την θερμότητα

Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει γενικότερα να προστατεύετε τα μαλλιά σας όταν χρησιμοποιείτε πιστολάκι ή ψαλίδι. Πόσο μάλλον όταν τα μαλλιά σας είναι ξανθά. Ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας διάλεξτε τα κατάλληλα για εσάς προϊόντα. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κρέμα, σπρέι ή λαδάκι. Ό,τι βοηθάει περισσότερο την τρίχα σας από το να καταστρέφεται.

#4. Εμπιστευθείτε τον ειδικό

. Αν θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν λαμπερά και όχι γεμάτα ψαλίδα, επιλέξτε προσεκτικά το κομμωτήριο και τον hair expert που θα εμπιστευθείτε την περιποίησή τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.