ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Οι πιο iconic αλλαγές στα μαλλιά της Μonica Bellucci


Ελένη Τσούτση

20 Φεβρουαρίου 2020

Οι πιο iconic αλλαγές στα μαλλιά της Μonica Bellucci

H Monica Bellucci καταφέρνει πάντα να τραβά τα βλέμματα πάνω της με τον αισθησιασμό που αποπνέει και το ακαταμάχητο στιλ της. Αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες ηθοποιούς που την θαυμάζουμε τόσο για το ταλέντο της όσο και για το ιταλικό ταπεραμέντο που την χαρακτηρίζει.

Η 54χρονη Ιταλίδα ηθοποιός εξακολουθεί να δείχνει λαμπερή και σέξι. Τα iconic looks της περιλαμβάνουν εφαρμοστά φορέματα, ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ την εικόνα της απογειώνουν τα μαλλιά της που με το πέρασμα του χρόνου φροντίζει να τα ανανεώνει. Οι αλλαγές που κάνει, της χαρίζουν έναν φρέσκο αέρα ενώ της αφαιρούν πολλά χρόνια από την εμφάνισή της.

Αναζητήσαμε τις καλύτερες αλλαγές που έχει κάνει μέχρι σήμερα στα μαλλιά της και το συμπέρασμα είναι ένα – ό,τι και να κάνει, της ταιριάζει απόλυτα αφού η προσωπικότητά της είναι εκείνο που κερδίζει. Μακριά μαλλιά, κοντό καρέ και αφέλειες είναι μερικές από τις αλλαγές που μας χάρισαν έμπνευση.

 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Getty/ Ideal Images

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.