ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Στο show του οίκου Chanel είδαμε το χτένισμα που κάθε French girl θα δοκιμάσει


Ελένη Τσούτση

4 Μαρτίου 2020

Στο show του οίκου Chanel είδαμε το χτένισμα που κάθε French girl θα δοκιμάσει

Η τελευταία μέρα της Εβδομάδας μόδας έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο αφού ο οίκος Chanel για άλλη μια φορά μας εντυπωσίασε τόσο με τις δημιουργίες του όσο και με τα beauty looks που επέλεξε. Το catwalk είχε αέρα Γαλλίας από την δεκαετία των 70s και ο ρομαντισμός κυριαρχούσε στα μαλλιά καθώς οι κορδέλες, τα λουλούδια και οι φυσικές μπούκλες πρωταγωνιστούσαν.

jenny.gr
jenny.gr

Στο Instagram, ο διάσημος Sam McKnight ο οποίος επιμελήθηκε τα χτενίσματα του show επανάφερε το ρομαντικό και ανέμελο half up half down, ένα χτένισμα που μας γυρίζει πίσω στα παιδικά μας χρόνια.

Μια ρομαντική εκδοχή του half up half down απογείωσε τις δημιουργίες και τα αξεσουάρ όπως oversized φιόγκοι και hair clips ολοκλήρωσαν μοναδικά τα χτενίσματα.

Εκτός από τα ιδιαίτερα hair looks που αντλήσαμε έμπνευση και τα κομψό μανικιούρ έκλεψε τις εντυπώσεις. Η nail artist Jenny Longworth δημιούργησε τα πιο περιποιημένα άκρα σε στρογγυλό σχήμα και με διάφανη βάση.

Το naked manicure θα είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που στόχο έχει να αναδείξει τη φυσικότητα και όχι τη χρήση συστατικών που κάνουν κακό στην υγεία των νυχιών.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.