ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Stylish χτενίσματα για κοντά μαλλιά την άνοιξη


12 Μαΐου 2020

Stylish χτενίσματα για κοντά μαλλιά την άνοιξη

Ένα κοντό κούρεμα φυσικά και είναι stylish αλλά πολλές φορές πιστεύουμε πως δεν έχουμε τόσες επιλογές στα χτενίσματα όσο έχουν οι γυναίκες με μακριά μαλλιά. Ωστόσο, αυτό είναι λάθος. Το κοντό μήκος στα μαλλιά δεν σας εμποδίζει σε τίποτα να αλλάζετε χτένισμα κάθε μέρα, και να πειραματίζεστε με διαφορετικά hair looks.

Missing content item.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους διάσημους hair stylists, οι νέες τάσεις στα μαλλιά για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 διακατέχονται από απλότητα και τα κοντά μαλλιά έχουν την τιμητική τους. Τα αξεσουάρ θα στολίσουν τα μαλλιά και θα τους δώσουν έναν πιο ανάλαφρο χαρακτήρα. Αν λοιπόν, αναρωτιέστε για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε trendy χτενίσματα ενώ έχετε κοντά μαλλιά, σας έχουμε, όχι μια λύση αλλά πολλές.

Παρακάτω, έχουμε διαλέξει για εσάς, όλα τα χτενίσματα για κοντά μαλλιά, που μπορείτε να κάνετε για κάθε περίσταση και για κάθε στιλ.

#1. Half-Up With A Headband

#2. Bedazzled Bobby Pins

#3. '90s-Style Claw Clip

#4. Scarf As A Headband

#5. Bandana

#6. Mirrored Hair Clips

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.