ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Kate Middleton εμφανίστηκε με το πιο κομψό και ανάλαφρο hair look για την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

13 Μαΐου 2020

Η Kate Middleton εμφανίστηκε με το πιο κομψό και ανάλαφρο hair look για την άνοιξη

Η Kate Middleton έχει κατακτήσει τις καρδιές μας για πολλούς λόγους και ένας είναι φυσικά η έμπνευση που μας δίνει από τα chic beauty looks της. Η ίδια μπορεί να μην πειραματίζεται πολύ με τα υπέροχα καστανά της μαλλιά αλλά όταν το κάνει, κρατάμε σημειώσεις. Η δούκισσα του Cambridge επιλέγει συνήθως ή να τα πιάνει σε ένα σινιόν ή να τα αφήνει χαλαρά και κυματιστά κάτω. 

Πρόσφατα, εμφανίστηκε σε ένα video με το τέλειο hair look για τις ημέρες τις άνοιξης. Η ίδια επέλεξε να κάνει χαλαρές, κυματιστές μπούκλες και το εμβληματικό αυτό χτένισμα είναι γνωστό πλέον ως «Chelsea blowdry». Τα μαλλιά της Kate έχουν μεγάλη ζήτηση στα σαλόνια ομορφιάς, αν και για τα επίσημα καθήκοντά της συχνά επιλέγει χαμηλά, στριμμένα chignons ή κομψά, ψηλά ponytails.

Δείτε το video που ακολουθεί, και γιατί όχι να εμπνευστείτε κι εσείς, και να πάρετε ιδέες για το επόμενο chic αλλά και fresh χτένισμά σας.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.