AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Gisele Bundchen επιμελήθηκε το κούρεμα της κόρης της και μας απέδειξε ότι έχει ταλέντο


Ελένη Τσούτση

26 Μαΐου 2020

Η Gisele Bundchen επιμελήθηκε το κούρεμα της κόρης της και μας απέδειξε ότι έχει ταλέντο

Οι πιο λαμπερές stars αυτό το διάστημα της πανδημίας έχουν αναλάβει χρέη κομμωτή και μοιράζονται αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία με τους fans τους. Σε αυτή τη μεγάλη λίστα βρίσκεται και το πρώην top model, Gisele Bundchen, η οποία πλέον είναι μια τρυφερή μαμά που ασχολείται με τα παιδιά της.

Η ίδια λοιπόν παραμένει σπίτι της, αφού τα μέτρα δεν έχουν σταματήσει στη Florida, αναλαμβάνοντας πρόσφατα, χρέη κομμώτριας για χάρη της 7χρονης κόρης της, Vivian. Η star μοιράστηκε την όλη διαδικασία στο Instagram και φυσικά μας εξέπληξε με το νέο της ταλέντο.

jenny.gr

Η 39χρονη πλέον Gisele φαίνεται ότι απόλαυσε το να κουρεύει τη κόρη της και από ότι φαίνεται, προηγουμένως είχε συμβουλευτεί κάποιο tutorial, αφού οι κινήσεις της ήταν πολύ σωστές.

jenny.gr