ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Είναι ασφαλές να πηγαίνουμε σε nail salon; - Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε


Ελένη Τσούτση

1 Ιουνίου 2020

Είναι ασφαλές να πηγαίνουμε σε nail salon; - Οι κανόνες που πρέπει να ακολουθούμε

Όσο περνούν οι μέρες ολοένα και περισσότερο μπαίνουμε στους κανονικούς μας ρυθμούς και ίσως αναρωτιόμαστε πώς μπορούμε να απολαύσουμε τις παλιές μας συνήθειες χωρίς να φοβόμαστε. Μέσα στις αγαπημένες συνήθειες είναι να επισκεπτόμαστε το αγαπημένο μας nail salon και να αφηνόμαστε στα χέρια των ειδικών που μας χαλαρώνουν και περιποιούνται τα άκρα μας.

Αν λοιπόν, ανήκετε στη κατηγορία εκείνων που διστάζετε να φτιάξετε τα νύχια σας σε κάποιον nail expert ή ακόμη αν ετοιμάζεστε να επισκεφτείτε κάποιο επαγγελματικό χώρο, εμείς σας έχουμε συγκεντρωμένες όλες εκείνες τις χρήσιμες συμβουλές και οδηγίες ώστε να νιώθετε ασφαλείς. 

jenny.gr

Σε περίπτωση λοιπόν, που επισκεφθείτε κάποιο σαλόνι ομορφιάς, θα πρέπει να βεβαιωθείτε πως τηρούνται όλα τα μέτρα υγιεινής πριν απολαύσετε το μανικιούρ ή το πεντικιούρ σας. Το Α και το Ω είναι να βεβαιωθείτε ότι οι υπάλληλοι απολυμαίνουν τα εργαλεία τους, αν φορούν γάντια, αν χρησιμοποιούν λίμες και buffers μιας χρήσεως και αν απολυμαίνουν τις επιφάνειες μετά από κάθε ραντεβού. Plus, θα πρέπει να έχουν πετσέτες μιας χρήσης ενώ κάθε πελάτισσα έχει σακουλάκι δικό της με τις λίμες της αλλά και ό,τι χρειάζεται για το manicure- pedicure.

jenny.gr

Ένα επιπλέον πολύ σημαντικό βήμα είναι πως όταν μπαίνετε στον χώρο, πρέπει πρώτα να πλένετε τα χέρια σας και να βάζετε αντισηπτικό, καθώς και να φοράτε τη μάσκα σας αν επιθυμείτε. 

Μην ξεχνάτε:

Το τακτικό και επιμελές πλύσιμο των χεριών με υγρό σαπούνι και νερό για τουλάχιστον 20”, όπως τονίζει το Υπουργείο Υγείας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.