ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Το εύκολο trick για να μην σπάει το concealer κάτω από τα μάτια


Ελένη Τσούτση

11 Ιουλίου 2020

Το εύκολο trick για να μην σπάει το concealer κάτω από τα μάτια

Πόσες φορές έχει τύχει το concealer που φοράμε να "σπάσει" και να δημιουργούνται αυτές οι γραμμούλες που θυμίζουν ρυτίδες και μας μεγαλώνουν; Η απάντηση είναι μάλλον αρκετές φορές και σήμερα σας έχουμε την λύση.

Το μυστικό είναι η ενυδάτωση. Γι' αυτό, δοκιμάστε πριν εφαρμόσετε το concealer, να ενυδατώσετε ελαφρώς την περιοχή των ματιών, με μία κρέμα ή ένα serum. Προσπαθήστε να μη στεγνώσει εντελώς. Καλό είναι να υπάρχει υγρασία στην περιοχή μέχρι να εφαρμόσετε το concealer.

jenny.gr

Κάντε τη βάση του προσώπου σας, συνεχίστε με το βάψιμο των ματιών και αφού ολοκληρώσετε, εφαρμόστε το concealer με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις στα σημεία που πρέπει. Στρώστε το προϊόν, με τα δάχτυλά σας και αποφύγετε την εφαρμογή πούδρας, αν έχετε παρατηρήσει έντονες γραμμές. Αφήστε μερικά λεπτά να περάσουν και αν παρατηρήσετε ελάχιστες γραμμές, με τα δάχτυλά σας στρώστε ξανά το προϊόν, χωρίς να προσθέσετε άλλο. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.