ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Taylor Hill υιοθέτησε το πιο chic χτένισμα στο Φεστιβάλ Βενετίας και μας εντυπωσίασε


Ελένη Τσούτση

5 Σεπτεμβρίου 2020

Η Taylor Hill υιοθέτησε το πιο chic χτένισμα στο Φεστιβάλ Βενετίας και μας εντυπωσίασε

Το εντυπωσιακό μοντέλο, Taylor Hill ως πρώην άγγελος της Victoria Secret, και έχοντας περπατήσει χιλιόμετρα στις πασαρέλες γνωρίζει πολύ καλά  πώς να μας χαρίζει έμπνευση με τις επιλογές που κάνει τόσο στο μακιγιάζ της όσο και στα μαλλιά της.

Αν λοιπόν, είστε στην κατηγορία των γυναικών, που σας αρέσει να δοκιμάζετε διαφορετικά χτενίσματα εν όψει της νέας σεζόν, τότε η Ηill αποτελεί το τέλειο παράδειγμα για εσάς. Μία από τις ιδέες που θα κρατήσουμε από το beauty look της είναι τα milkmaid braids. Είναι πλεξίδες που σχηματίζονται γύρω από το κεφάλι και δημιουργούν ένα stylish και chic αποτέλεσμα.

Το όμορφο μοντέλο ανέβασε φωτογραφίες στο instagram και μοιράστηκε με τους θαυμαστές της όλες τις λεπτομέρειες τόσο για τα μαλλιά της όσο και το μακιγιάζ της. Το σίγουρο είναι ένα - κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις για άλλη μια φορά και να μας χαρίσει όση έμπνευση χρειαζόμαστε για ένα διαφορετικό hair look.

https://instagram.com/p/CEpCwxsh2Xd

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.