ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Priyanka Chopra μόλις υιοθέτησε την γαλλική φράντζα που μας χάρισε έμπνευση για τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

15 Σεπτεμβρίου 2020

H Priyanka Chopra μόλις υιοθέτησε την γαλλική φράντζα που μας χάρισε έμπνευση για τον χειμώνα

Αν μια εποχή είναι κατάλληλη για να ανανεώσουμε τα μαλλιά μας αυτή είναι σίγουρα το φθινόπωρο αφού κάνουμε νέα ξεκινήματα και μετά τις διακοπές και το καλοκαίρι θέλουμε να κάνουμε undate στην εικόνα μας.

Οι Γαλλίδες ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στιλ και τον αέρα τους αφού το look τους είναι πάντα τόσο ανεπιτήδευτο και φρέσκο. Αποτελούν την κύρια πηγή έμπνευσης για εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο όταν θέλουν να αλλάξουν κάτι επάνω τους και κυρίως τα μαλλιά τους. To ίδιο συνέβη και με την Priyanka Chopra η οποία υποδέχτηκε την νέα σεζόν με γαλλικό αέρα.

Η ίδια μας έδειξε την νέα της φρέσκια εικόνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσίευσε μια φωτογραφία η οποία εντυπωσίασε όλους τους θαυμαστές της, καθώς πρόκειται για μια πολύ εντυπωσιακή αλλαγή που μας χαρίζει όσο έμπνευση χρειαζόμαστε!

Οι french girl fringes είναι η ιδανική επιλογή για όσες γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους αλλά θέλουν να δείχνουν φρέσκιες και στιλάτες. Συνεχίζει και φέτος να είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends μετά το bob.

https://instagram.com/p/CFBDMtJDr2xhttps://instagram.com/p/CE0B222jSK3

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.