ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η beauty editor του #jennygr δοκίμασε το microblading και βρήκε το ιδανικό σχήμα για τα φρύδια της


Ελένη Τσούτση

3 Οκτωβρίου 2020

Η beauty editor του #jennygr δοκίμασε το microblading και βρήκε το ιδανικό σχήμα για τα φρύδια της

Οι περισσότερες γυναίκες όταν κοιτάνε τον εαυτό τους στον καθρέφτη, βρίσκουν κάτι που ίσως θα ήθελαν να αλλάξουν επάνω τους. Από το χρώμα των μαλλιών τους, το κούρεμά τους μέχρι ένα χαρακτηριστικό του προσώπου τους, που θεωρούν ότι δεν τις αναδεικνύει. Προσωπικά, πάντα θυμάμαι να μην μου αρέσει το σχήμα των φρυδιών μου καθώς αισθανόμουν ότι δεν τόνιζε το βλέμμα μου και ήταν "αδύναμο" σε σχέση με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου μου. 

Τα φρύδια μου ήταν πάντα λεπτά και είχαν μια δική τους "προσωπικότητα", που σκεφτόμουν εδώ και καιρό ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουν, και να τους χαρίσω την προσωπικότητα, που εγώ επιθυμώ. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο, που όλοι οι experts επισημαίνουν πως το σωστό σχήμα στα φρύδια μπορεί να αλλάξει όλο το πρόσωπο. Έτσι, ξεκίνησα να αναζητώ τόσο την ιδανική τεχνική όσο φυσικά και την expert, που θα μπορούσα να εμπιστευτώ σε αυτό το beauty ταξίδι!

jenny.gr

Ψάχνοντας λοιπόν, την ειδικό που θα επισκεφθώ για να αλλάξω επιτέλους το σχήμα των φρυδιών μου, ανακάλυψα την Brow Expert Σταυρούλα Γιαννούλη, η οποία έχει πολυετή εμπειρία, και βλέποντας τα αποτελέσματα της δουλειάς της απλά ενθουσιάστηκα.

Σήμερα, η κυρία Γιαννούλη μετά από πολλά σεμινάρια και συνέδρια έχει βάλει τη δική της σφραγίδα στον χώρο του ημιμόνιμου και ιατρικού μακιγιάζ, ενώ ξεχωρίζει και για την πολυσυζητημένη τεχνική φρυδιών, το "microblading".

Έκλεισα λοιπόν, ραντεβού στο χώρο της Ομορφιάς "BIOCOLOURS" και δεν σας κρύβω ότι στην αρχή είχα ένα μικρό άγχος για το τελικό αποτέλεσμα αλλά και για τη διαδικασία. Ωστόσο, μόλις μπήκα στον χώρο της και γνωριστήκαμε, ένιωσα αμέσως πολύ οικεία. Είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευόμαστε ανθρώπους, που είναι τόσο άψογοι επαγγελματίες όσο και να σε χαλαρώνουν με την καλή τους διάθεση.

jenny.gr

Η ίδια ως brow expert μού πρότεινε να κάνουμε το απόλυτο beauty trend των τελευταίων χρόνων, που δεν είναι άλλο από το microblading. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, μου εξήγησε με όλες τις λεπτομέρειες πώς ακριβώς γίνεται η συγκεκριμένη τεχνική ενώ μου έδειξε και αποτελέσματα άλλων γυναικών ώστε να καταλήξουμε στο ύφος του φρυδιού, που μου ταιριάζει. Το φυσικό σχήμα φρυδιών χωρίς υπερβολές ήταν το ζητούμενο, και σε αυτό συμφωνήσαμε και οι δυο μας αμέσως.

Έτσι, σχημάτισε το φρύδι και εφόσον μου άρεσε ξεκινήσαμε! Plus, το χρώμα φρυδιού το επέλεξε η ειδικός, σύμφωνα με το χρώμα της επιδερμίδας μου και το χρώμα των φρυδιών μου!

jenny.gr

Καθόλη τη διάρκεια, η κυρία Γιαννούλη μού έλεγε τι ακριβώς κάνει και ανυπομονούσα να δω το τελικό αποτέλεσμα αφού πίστευα ότι θα με ανανεώσει πολύ αυτή η αλλαγή!

Τι είναι όμως το microblading;

Η πιο σύγχρονη τεχνική φρυδιών έχει κερδίσει όλες τις γυναίκες στον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για μια χειροκίνητη μέθοδο ημιμόνιμου μακιγιάζ, που έχει τόσο φυσικό αποτέλεσμα, που δεν ξεχωρίζει από την αληθινή τρίχα. Αν και βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να επιλέγουν αυτή την τεχνική, το microblading απευθύνεται σε όλους. 

Στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών, η εμφύτευση των χρωστικών ουσιών γίνεται με ένα χειροκίνητο «στυλό», που στην άκρη του προσαρμόζεται μια αποστειρωμένη λεπίδα. Ο τεχνίτης, κάνοντας ελαφριές κινήσεις, χαράζει το δέρμα και με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η εμφύτευση της χρωστικής. Η συγκεκριμένη τεχνική δίνει τη δυνατότητα στον τεχνίτη, να σχεδιάζει πολύ λεπτές τρίχες, πετυχαίνοντας τρισδιάστατο εφέ. Το αποτέλεσμα είναι όμορφα, καλοσχηματισμένα φρύδια και κυρίως απόλυτα ρεαλιστικά.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε μετά από δύο ώρες περίπου αλλά δεν κατάλαβα πώς πέρασε ο χρόνος αφού μιλούσαμε και ένιωθα απόλυτα χαλαρή και ήρεμη, περιμένοντας να αντικρύσω τον νέο μου εαυτό! Αν αναρωτιέστε αν πονάει, να σας πω πως δεν υπάρχει πόνος παρά μόνο μια μικρή ενόχληση σαν ελαφριά γρατζουνιά στην αρχή, η οποία συνηθίζεται.

Μετά το τέλος, η κυρία Γιαννούλη μού έδειξε σε έναν καθρέφτη το αποτέλεσμα και όπως θα δείτε κι εσείς, ήταν απόλυτα πετυχημένο αφού ήταν φυσικό, χωρίς καμία υπερβολή και έδινε στο βλέμμα μου μια ένταση - όλα αυτά που ήθελα, δηλαδή.

jenny.gr

Η εμπειρία μου ήταν υπέροχη και διαπίστωσα τελικά πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα φρύδια σε ένα πρόσωπο, που μερικές φορές το παραβλέπουμε. 

Έπειτα, ακολούθησε μια περίοδος αποθεραπείας, η οποία έχει διάρκεια 7 μέρες και, σε διάστημα 40 ημερών θα ξανακάνω ένα επαναληπτικό ραντεβού όπου εκεί έχουμε και το τελικό αποτέλεσμα. Φυσικά, έφυγα από τον χώρο με τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια και άρχισα να στέλνω τις πρώτες φωτογραφίες με τα "νέα μου φρύδια" στις φίλες μου και τα κομπλιμέντα δεν σταμάτησαν.

Τα καλά νέα είναι ότι το microblading διαρκεί 1,5 με τρία χρόνια. Τώρα νιώθω γεμάτη αυτοπεποίθηση, καθώς διαπιστώνω ότι το βλέμμα μου έχει μια ανάταση και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μου έχουν τονιστεί, όπως έπρεπε. Αν κι εσείς λοιπόν θέλετε να αλλάξετε το σχήμα των φρυδιών σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη συγκεκριμένη μέθοδο καθώς θα σας χαρίσει φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια.

Ευχαριστούμε θερμά την Brow Expert κυρία Σταυρούλα Γιαννούλη για την υπέροχη φιλοξενία στο χώρο της!

jenny.gr

Biocolours Cosmetics
Σταυρούλα Γιαννούλη
3ης Σεπτεμβρίου 99
210 8253469/422
www.biocolours.gr

Φωτογραφίες: Χρήστος Λώλος

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.