ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

Η Alicia Keys ποζάρει με αφέλειες και ίσια μακριά μαλλιά και είναι μία άλλη


Ελένη Τσούτση

19 Οκτωβρίου 2020

Η Alicia Keys ποζάρει με αφέλειες και ίσια μακριά μαλλιά και είναι μία άλλη

Η Alicia Keys είναι μια ανατρεπτική star που λατρεύει τις αντιθέσεις αφού αρκετές φορές έχει υπερασπιστεί τη φυσικότητα των γυναικών, κυκλοφορώντας ακόμη και στο red carpet χωρίς ίχνος μακιγιάζ και από την άλλη, όταν εκείνη το επιθυμεί, αλλάζει το look της κι έτσι δυσκολευόμαστε να την αναγνωρίσουμε.

Στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση στα Billboard Music Awards 2020, μας εντυπωσίασε με το νέο hair look που υιοθέτησε. Η ίδια πόζαρε στους φωτογράφους ευδιάθετη και χαλαρή με το νέο της κούρεμα που κέρδισε τα βλέμματα όλων. Από το άφρο- σγουρό μαλλί που αποτελεί το signature hair look της τόσα χρόνια, έκοψε αφέλειες και τα μαλλιά της είναι ίσια και πιο μακριά από ποτέ.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι και αυτή της η εικόνα έχει ήδη μπει στις πέντε top καλύτερες αλλαγές που έχει κάνει στην καριέρα της καθώς την ανανεώνει και της αφαιρεί αρκετά χρόνια από την εμφάνισή της.

Οι αφέλειες και τα μακριά μαλλιά αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό αφού την κάνουν να δείχνει πιο φρέσκια και stylish.

https://instagram.com/p/CGV-RSIAimohttps://instagram.com/p/CGV3fFXgVNu

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.