ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Ashley Graham μιλά πρώτη φορά για την απώλεια των μαλλιών της μετά την εγκυμοσύνη


Ελένη Τσούτση

22 Δεκεμβρίου 2020

H Ashley Graham μιλά πρώτη φορά για την απώλεια των μαλλιών της μετά την εγκυμοσύνη

H Ashley Graham ανήκει στην κατηγορία των stars που μιλάνε ανοιχτά και χωρίς δισταγμό για όλα, ακόμη και για εκείνα τα μικρά πράγματα στην εμφάνισή τους που μπορεί να τους ενοχλούν. Η ίδια πρόσφατα έγινε μαμά και όπως αποκαλύπτει στη συζήτηση που είχε με την ειδικό Dr. Barbara Sturm, έχει παρατηρήσει ότι χάνει τα μαλλιά της και προσπαθεί να καταπολεμήσει την τριχόπτωση.

Κατά μέσο όρο χάνουμε 80 τρίχες την ημέρα ενώ μετά την εγκυμοσύνη μπορεί να εμφανιστεί αλωπεκίαση, όπως συνέβη στο εκρηκτικό μοντέλο. Αυτό οφείλεται στα επίπεδα των οιστρογόνων που πέφτουν απότομα. Τα μαλλιά συνήθως επανέρχονται στην αρχική τους κατάσταση μέσα σε ένα χρόνο από την εγκυμοσύνη αλλά απαιτούν ιδιαίτερη φροντίδα ώστε να δείχνουν πάλι λαμπερά και δυνατά.

Η Ashley μοιράστηκε αυτό το ζήτημα και μάλιστα δεν παρέλειψε να μιλήσει ανοιχτά και για άλλα "προβλήματα ομορφιάς" που αντιμετωπίζει όπως οι έντονοι πόροι στη μύτη της. Η ίδια χρησιμοποιεί scrubs και δεν αμελεί ποτέ την skincare routine της ώστε να φαίνεται πιο καθαρό το δέρμα της. 

Δείτε όλη τη συζήτηση που είχε με την ειδικό το όμορφο μοντέλο:

https://www.youtube.com/watch?v=vQJZptmSUKI&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.