ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΛΛΙΑ - ΝΥΧΙΑ

H Lily Collins έγινε ξανθιά και μας εμπνέει για την άνοιξη


Ελένη Τσούτση

10 Φεβρουαρίου 2021

H Lily Collins έγινε ξανθιά και μας εμπνέει για την άνοιξη

H πρωταγωνίστρια του Emily in Paris, Lily Collins, έκανε την αλλαγή στα μαλλιά της που δεν περιμέναμε αφού αποφάσισε να αποχαιρετήσει τα καστανά της μαλλιά και να γίνει ξανθιά. Η ηθοποιός είναι ένα από τα beauty icons μας και παντοτινό μας girl crush. Την λατρεύουμε γιατί θεωρούμε πως είναι η επιτομή της κομψότητας και μια μοντέρνα Audrey Hepburn. 

Η πρωταγωνίστρια του Emily in Paris ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο  Instagram για να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της για το γεγονός ότι η σειρά του Netflix είναι υποψήφια για χρυσή σφαίρα αλλά αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι τα μαλλιά της ήταν αρκετά ανοιχτόχρωμα. 

“Προσπάθησα να μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου με τον σκύλο μου, Redford αλλά ίσως να είναι ακόμη πολύ νωρίς γι’αυτόν. Είναι τεράστια τιμή μου που είμαι προτεινόμενη για Χρυσή Σφαίρα!”, έγραψε η Collins δειχνοντάς μας το ανανεωμένο της hair look που της ταιριάζει πολύ ενώ μας χαρίζει έμπνευση για την άνοιξη.

jenny.gr

Δείτε ακόμη:

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.