CELEBRITIES

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Jennifer Aniston με chic κοστούμι στους δρόμους του Los Angeles


The Jennettes

10 Φεβρουαρίου 2021

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Jennifer Aniston με chic κοστούμι στους δρόμους του Los Angeles

Η Jennifer Aniston επέστρεψε στη δουλειά και φαίνεται πολύ χαρούμενη. Η λαμπερή ηθοποιός συναντήθηκε με την Reese Witherspoon και φωτογραφήθηκαν στο σετ του «The Morning Show» καθώς η μαγνητοσκόπηση της δεύτερης σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Μετά το lockdown, η Jennifer Aniston επέστρεψε στα επαγγελματικά της καθήκοντα και δείχνει πολύ ανανεωμένη και όμορφη.  Η 51χρονη ηθοποιός φορούσε ένα κομψό κοστούμι σε γκρι απόχρωση που ξεχώριζε με ψηλό σκίσιμο στην αριστερή πλευρά της φούστας, αναδεικνύοντας τα πόδια της. Τα ψηλά τακούνια ολοκλήρωναν το κομψό της look.

Η Aniston είπε ναι στην μονοχρωμία και ένα έξυπνο στιλιστικό τρικ: Έκανε τα πόδια της να φαίνονται πιο μακριά, επιλέγοντας καλσόν στην ίδια απόχρωση τόσο με τις γόβες όσο και με το υπόλοιπό της σύνολο.

Η Aniston φορούσε μια προστατευτική πλαστική ασπίδα προσώπου, η οποία της επέτρεπε να είναι ορατό το πρόσωπό της και να δούμε πόσο εντυπωσιακό ήταν το μακιγιάζ της. Η ίδια πάντα προτιμά το no makeup look που την κάνει πιο φρέσκια και της αφαιρεί χρόνια. Το ίδιο κομψή και όμορφη ήταν και η καλεσμένη της αλλά και καλή της φίλη, Reese Witherspoon, η οποία επέλεξε ένα stylish σακάκι και ένα λευκό πουκάμισο.

Δείτε τις εμφανίσεις των αγαπημένων ηθοποιών:

Δείτε ακόμη: 6 outfits της Jennifer Aniston από τα Friends που μπορούμε να φορέσουμε και σήμερα

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.